De Afrikaanse maagd
De Afrikaanse maagd

De Afrikaanse maagd

De werknemers van Dana Oil worden in een brief beschuldigd van betrokkenheid bij verkrachtingen van jonge meisjes en andere misstanden in Keniaanse dorpen...

Serie

Auteur

Helle Vincentz

Spreker

Marijke Beversluis

Speelduur

12 uur 51 min

€ 7,99

Beschrijving

De werknemers van Dana Oil worden in een brief beschuldigd van betrokkenheid bij verkrachtingen van jonge meisjes en andere misstanden in Keniaanse dorpen. Als antwoord daarop stuurt het hoofdkantoor in Kopenhagen de Deense Caroline Kayser naar het Afrikaanse land om ervoor te zorgen dat de zaak zo snel mogelijk opgelost wordt en om zo het imago te redden.

Bij aankomst in Nairobi realiseert Caroline zich dat ze haar hand in een wespennest steekt. Ze zijn duidelijk niet blij met haar komst en vragen haar dan ook om het onderzoek te stoppen. Daarnaast wordt het haar door corruptie en belangenverstrengeling ook niet gemakkelijk gemaakt, maar haar baan staat op het spel. Hoe ver is ze bereid om te gaan? Kan ze haar integriteit bewaken?

De Afrikaanse Maagd is het eerste deel van de Kayser-trilogie.Helle Vincentz (1978) is gespecialiseerd in internationale politiek en je ziet dat terug in de thema's, zoals politiek en corruptie, die in haar boeken naar voren komen. Voor ze met het schrijven van fictie werkte ze als journalist. In 2011 debuteerde ze met haar eerste boek ‘De Afrikaanse Maagd’. Dit boek stond op de shortlist van de Danske Bank Debutantenprijs 2011.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

27 december 2021

ISBN

9788726990799

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 51 min

Bestandsgrootte

538 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Marijke Beversluis Bekijk alles

Het goedgeleefde leven

Gladys McGarey

€ 16,99
De spionne
4.0

De spionne

Tess Gerritsen

€ 12,99
De dochter van Auschwitz

De dochter van Auschwitz

Tova Friedman, Malcolm Brabant

€ 14,99
€ 12,99