Het lied van Marina
Het lied van Marina

Het lied van Marina

Voor fans van Elena Ferrante! Marina Corelli woont in Castel Gandolfo, een schilderachtig Italiaans dorpje niet ver van Rome. Ze is 27 jaar en houdt van haar onafhankelijkheid. Heel anders dan haar...

Auteur

Tessa Vrijmoed

Spreker

Karin Douma

Speelduur

8 uur 42 min

€ 12,99

Beschrijving

Voor fans van Elena Ferrante!

Marina Corelli woont in Castel Gandolfo, een schilderachtig Italiaans dorpje niet ver van Rome. Ze is 27 jaar en houdt van haar onafhankelijkheid. Heel anders dan haar beste vriendin Celeste, die dolgraag een kindje wil en met haar eerste liefde Luigi is getrouwd. Maar dan wordt Marina verliefd op Leandro. De aantrekkelijke pianist betovert haar in een handomdraai met zijn charmes. Maar als in de herfst van 1943 de oorlog ook Castel Gandolfo bereikt, wordt alles anders. Samen met honderden anderen vluchten Marina en de inmiddels hoogzwangere Celeste naar een wel heel bijzondere plek... de residentie van de paus.

Tessa Vrijmoed vertelt met 'Het lied van Marina' het ongelooflijke verhaal van de 40 kinderen die in 1944 in het pauselijk bed zijn geboren. Het is een op waarheid gebaseerde liefdesgeschiedenis over passie, de kracht van muziek, angst, oorlog en hoop.

Tessa D. M. Vrijmoed (1982) heeft Griekse en Latijnse Taal gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is ook werkzaam geweest als docente Klassieke Talen. In 2008 nam ze de beslissing om de charmes en uitdagingen van Italië te omarmen en vertrok naar Rome. 'Het lied van Marina' is haar debuutroman.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

14 februari 2024

ISBN

9788727139302

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 42 min

Bestandsgrootte

364 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Hotel Portofino - Zomer aan de Rivièra
€ 14,99

Het licht in de bomen

Patricia Koelle

€ 14,99
Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar
€ 14,99
De kraamkliniek

De kraamkliniek

Mario Escobar

€ 14,99