Trouwlust
Trouwlust

Trouwlust

De ingrediënten zijn: een huwelijk, een verjaardag, een vakantieweekend. Klinkt allemaal heerlijk, toch? Wat zou er in godsnaam verkeerd kunnen gaan? Veel, zo blijkt. In 'Trouwlust' serveert debuta...

Auteur

Becky Chalsen

Spreker

Jantine van den Bosch

Vertaler

Jef de Temmerman

Speelduur

9 uur 4 min

€ 12,99

Beschrijving

De ingrediënten zijn: een huwelijk, een verjaardag, een vakantieweekend. Klinkt allemaal heerlijk, toch? Wat zou er in godsnaam verkeerd kunnen gaan?

Veel, zo blijkt. In 'Trouwlust' serveert debutante en influencer Becky Chalsen alles wat een lezer weet te smaken: een zonovergoten setting, familiedrama, lang verborgen geheimen en een antwoord op een groot aantal ‘Wat als-vragen’ die zelfs het beste koppel zouden uitdagen.

De hoofdrolspelers: Amy en Jo, de onafscheidelijke Sharp tweeling en Ben, Amy’s kinderliefde die nu haar man is. De zusjes worden bijna dertig en Jo gaat trouwen. Het feest gaat door op het idyllische Amerikaanse Fire Island, en het hele stadje Kismet is er bij betrokken. Een zomerse locatie voor een spetterend feest. 'Trouwlust' is een roman waar alle facetten van de liefde in aan bod komen, het is een pageturner van jewelste en zonder enige twijfel hét vakantieboek van deze zomer.

Becky Chalsen is een Amerikaanse schrijfster. Ze woont in New York, waar ze onder andere in de film- en televisiewereld werkt. Met 'Trouwlust' schrijft ze haar debuut.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

12 februari 2024

ISBN

9788727139319

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 4 min

Bestandsgrootte

381 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Niets is wat het lijkt

Niets is wat het lijkt

Kyra Rutgers

€ 9,99
De zussen van Fjällbacka
€ 12,99
Een gevoelige snaar

Een gevoelige snaar

Julia Quinn

€ 14,99

De scheepsdochter

Anne Jacobs

€ 14,99