Online dating: The good, the bad and the ugly
Online dating: The good, the bad and the ugly

Online dating: The good, the bad and the ugly

Een tussenpartij inschakelen bij de zoektocht naar een partner – dat doet de mens al sinds het begin der tijden. Vroeger waren het priesters, opperhoofden en wanhopige moeders die het geluk een han...

Auteur

Lara Hallam

Spreker

Verona Stam

Speelduur

6 uur 26 min

€ 12,99

Beschrijving

Een tussenpartij inschakelen bij de zoektocht naar een partner – dat doet de mens al sinds het begin der tijden. Vroeger waren het priesters, opperhoofden en wanhopige moeders die het geluk een handje hielpen, of waagden singles een poging via een zoekertje in de krant. Onze eenentwintigste-eeuwse variant daarvan? Online dating!

Maar wie doet er eigenlijk precies aan online daten, hoe daten ze, en welke lessen kunnen we trekken uit hun ervaringen? 'Online dating: the good, the bad and the ugly' brengt het (liefdes)leven van de online dater in kaart. Aan de hand van hun verhalen én wetenschappelijk onderzoek ontdek je hoe je een succes kunt maken van jouw eigen onlinedatingverhaal.

Maar ook voor zij die zich liever niet op de onlinehuwelijksmarkt begeven, is het een must-read: dit boek bevat namelijk een schat aan informatie over hoe relaties in de eenentwintigste eeuw tot stand komen, en hoe je als ouder kunt omgaan met kinderen die net in de dating scene duiken.

Laura Hallam behaalde in 2019 haar doctoraat in de Sociale Wetenschappen, domein Communicatiewetenschappen. Ze werkte zes jaar aan een proefschrift waarin ze de verschillende onderdelen van online dating onder de loep nam. Momenteel werkt ze als gastprofessor aan de Universiteit Antwerpen en als onderzoeker and de AP Hogeschool.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 januari 2024

ISBN

9788727139326

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 26 min

Bestandsgrootte

267 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Verona Stam Bekijk alles

Raak me

Raak me

Tracy Wolff

€ 5,99
Tie Me Down

Tie Me Down

Melanie Harlow

€ 9,99
Zie me

Zie me

Tracy Wolff

€ 5,99
Neem me

Neem me

Tracy Wolff

€ 5,99