It's all about the clit
It's all about the clit

It's all about the clit

Over de orgasmekloof, het vrouwelijk genot en clitkunde

In 'It’s all about the clit' maakt seksuologe Lotte Sierens korte metten met de vooroordelen over de clitoris en het vrouwelijke genot. De clitoris is slechts een klein bolletje dat moeilijk te vin...

Auteur

Lotte Sierens

Spreker

Miranda Jansen

Speelduur

5 uur 31 min

€ 12,99

Beschrijving

In 'It’s all about the clit' maakt seksuologe Lotte Sierens korte metten met de vooroordelen over de clitoris en het vrouwelijke genot. De clitoris is slechts een klein bolletje dat moeilijk te vinden is? Niet meer na het lezen van dit boek.

Het verhaal start bij de ontdekking van de clitoris: een lange zoektocht met tal van pogingen om het genotsplekje van de vrouw weer naar de vergetelheid te verbannen. Verder lees je meer over de vrouwelijke anatomie en word je volledig ingewijd in de wondere wereld van de ‘clitkunde’. Je zegt vaarwel tegen hardnekkige clitmythes en leert enkele belangrijke lessen over masturbatie, stimulatie en de seksuele beleving van de vrouw. Daarnaast bundelt Lotte handige tips en opdrachten om alleen of samen met je partner te proberen. Ook het mentale aspect van seks komt aan bod: nee, je hoeft niet altijd klaar te komen en ja, praten over seks is belangrijk.

Dit boek is een gids voor seksueel genot, voor iedereen die graag clitkundig wordt, of je nu zelf een clitoris hebt of niet.

Lotte Sierens is seksuologe. Ze is een geboren taboedoorbreker en richtte a Lotte Love (@alottelove) op om informatie te verspreiden over seksualiteit, relaties en vrouw zijn op een toegankelijke manier.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

12 februari 2024

ISBN

9788727139333

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 31 min

Bestandsgrootte

229 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Miranda Jansen Bekijk alles

Oog in oog

Oog in oog

Anita Kroef

€ 9,99
Hoogtepunt

Hoogtepunt

François Hervé, Chloé De Bie

€ 9,99
€ 12,99
Alles brandt

Alles brandt

Juan Gómez-Jurado

€ 14,99