FIRE
FIRE

FIRE

Hoe op jonge leeftijd stoppen met werken. Financial Independence, Retire Early.

Financial Indepence, Retire Early. Een goede financiële planning zorgt voor financiële vrijheid. De lage rentes op ons spaargeld, de hoge inflatie, de onzekerheid over ons pensioen en de ratrace wa...

Auteur

Charlotte van Brabander

Spreker

Sanne Bosman

Speelduur

6 uur 9 min

€ 12,99

Beschrijving

Financial Indepence, Retire Early.

Een goede financiële planning zorgt voor financiële vrijheid. De lage rentes op ons spaargeld, de hoge inflatie, de onzekerheid over ons pensioen en de ratrace waarin we ons bevinden, maken dat belangrijker dan ooit.

Voor velen is geld nog een taboe, waardoor men weinig kennis en vaak een verkeerde mindset over geld heeft. Toch is het net een goede financiële achtergrond die de hoogste return on investment heeft. Financiële gezondheid is immers even belangrijk als fysieke of mentale gezondheid, ongeacht jouw budget of inkomen.

In 'FIRE' legt Charlotte aan de hand van haar eigen verhaal uit hoe je de weg naar financiële vrijheid plant. ‘FIRE’ staat voor Financial Independence, Retire Early. Dankzij dit boek zal jouw relatie met geld verbeteren: je leert een slim financieel plan uitstippelen en succesvol beleggen, sparen en investeren. Hierdoor word je financieel onafhankelijk en kan je, met wat geluk, vroeger dan voorzien met pensioen.

Charlotte Van Brabander stond lang bekend als de Belgische gamegirl. Ze was de eerste Belgische gesponsorde pokerspeelster en speelt nu bij GGPoker. Vanuit die achtergrond focust ze zich nu op beleggen en de FIRE-beweging. Ze richtte het platform Slim Sparen op, dat coaching aanbiedt voor mensen die hun eerste stappen op de beurs willen zetten.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 januari 2024

ISBN

9788727139340

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 9 min

Bestandsgrootte

256 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Sanne Bosman Bekijk alles

Hoe ik mijn eigen moord oploste
€ 14,99
Texel

Texel

Susan Muskee

€ 14,99
Heimwee naar Lanzarote

Heimwee naar Lanzarote

Anita Verkerk

€ 12,95
Zeker van haar zaak

Zeker van haar zaak

Anita Nauta

€ 14,99