Ik kan je redden
Ik kan je redden

Ik kan je redden

Dit is het beste Nederlandstalige thrillerdebuut van 2023 volgens ThrillZone! Een jonge lerares op de vlucht voor haar verleden probeert een nieuw bestaan op te bouwen in een stad aan zee. Wanneer...

Auteur

Sofie Delporte

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

10 uur 34 min

€ 14,99

Beschrijving

Dit is het beste Nederlandstalige thrillerdebuut van 2023 volgens ThrillZone!

Een jonge lerares op de vlucht voor haar verleden probeert een nieuw bestaan op te bouwen in een stad aan zee. Wanneer ze een charismatische muzikant ontmoet, denkt ze haar kans op geluk gevonden te hebben. Ze heeft het mis.

Inspecteur Olivia Leroy is recent overgestapt naar het Bureau Vermiste Personen. Ze worstelt met zichzelf, haar liefdesleven en de rest van de wereld. Als in de Polders het lichaam van een onbekende vrouw wordt opgegraven, krijgt ze de opdracht het slachtoffer te identificeren. Ze bijt zich vast in de zaak, erop gebrand zich te bewijzen, maar er zijn amper aanknopingspunten en elk spoor loopt dood. Dan wordt in de buurt een tweede lijk gevonden. Terwijl de moordsectie focust op het vinden van de dader, blijft Olivia koppig haar eigen onderzoek voeren. Dat wordt haar niet door iedereen in dank afgenomen. Om de slachtoffers hun namen terug te geven en ervoor te zorgen dat de moordenaar niet vrijuit gaat, zal Olivia haar eigen blinde vlekken onder ogen moeten zien.

Sofie Delporte studeerde geschiedenis en werkt als bibliothecaris. Ze schreef eerst kortverhalen bij het Gentse Schrijverscollectief. Na een lezing door Alain Remue, hoofd van de Cel Vermiste Personen, besloot ze zich aan een misdaadroman te wagen. Vijf jaar werkte ze aan haar thrillerdebuut ‘Ik kan je redden’, dat werd bekroond met de Thrillzone Award voor Beste Nederlandstalige Thrillerdebuut 2023 en geshortlist voor de Hebban Thrillerprijs 2024.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

10 mei 2024

ISBN

9788727176123

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 34 min

Bestandsgrootte

447 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99
Waarom we logen

Waarom we logen

Karin Slaughter

€ 14,99