Witte sering
Witte sering

Witte sering

De zomer breekt aan in het keurige universiteitsstadje Lund, in het zuiden van Zweden. De vakantie staat voor de deur voor de vele scholieren en studenten in de stad...

Serie

Sara Vallén deel 1

Auteur

Cecilia Sahlström

Spreker

Lilian Hak

Vertaler

Madeleine Kiers-Bolink

Speelduur

8 uur 43 min

€ 12,99

Beschrijving

De zomer breekt aan in het keurige universiteitsstadje Lund, in het zuiden van Zweden. De vakantie staat voor de deur voor de vele scholieren en studenten in de stad. Maar er valt een schaduw over Lund als er een jong, mishandeld meisje in de bosjes van het Stadspark gevonden wordt, niet ver van de plek waar ook een jongen neergeslagen is. En dit zijn geen willekeurige misdaden, want beide slachtoffers hebben een tak van een sering in hun hand.
De zaak gaat naar inspecteur Sara Vallén, maar zij wordt gelijk weer van het onderzoek gehaald als haar zoon de hoofdverdachte blijkt. Om hem te beschermen stort Sara zich op haar eigen onderzoek.

'Witte sering' is het eerste boek in de serie over Sara Vallén en haar collega’s van de politie in Lund. Voor fans van Stieg Larsson en Camilla Läckberg.
Cecilia Sahlström is een Zweedse misdaadauteur die zelf twintig jaar bij de politie gewerkt heeft. Ze debuteerde met 'Witte sering', dat in haar eigen land geroemd werd als een indrukwekkende en geloofwaardige politieroman. Ze woont zelf in Lund in Zweden.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

23 maart 2023

ISBN

9788728014196

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 43 min

Bestandsgrootte

385 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Cecilia Sahlström Bekijk alles

Engels Without a Trace: A Sara Vallén Thriller
€ 13,99
Engels Vigilante: A Sara Vallén Thriller
€ 13,99
Engels White Lilac

White Lilac

Cecilia Sahlström

€ 12,99