Luistervoorbeeld

Sexy voorstad - Erotisch verhaal

Auteur Chrystelle LeRoy
Spreker Sascha Koopmans
VertalerGala Efcharisti
Speelduur 25m 2s
€ 2,99

Beschrijving

Tika is een beeldschone Noord-Afrikaanse, een actieve vrijwilligster bij veel buurtverenigingen. Tijdens een ronde om voedingsmiddelen in te zamelen die door winkels worden afgevoerd, kruist ze het pad van Ahmed, een knappe zwarte man die haar bij de bushalte al een tijdlang opvalt. Hij maakt zichzelf meteen nuttig en al snel onmisbaar... Zal Tika ermee instemmen deze barmhartige samaritaan te delen?

Geïnspireerd door "Can you see me?"
Dit kort verhaal is gepubliceerd in samenwerking met de Zweedse filmproducent Erika Lust. Het is haar bedoeling om de menselijke natuur en diversiteit weer te geven door middel van verhalen over passie, intimiteit, vermaak en liefde door de combinatie van krachtige verhalen en erotiek.

Ze is geboren in Montreal als dochter van een Bretonse vader. De familie van Chrystelle LeRoy bezat een dierentuin waardoor ze een passie heeft ontwikkeld voor het observeren van dieren en de natuur. Voordat ze zich specialiseerde in digitaal schrijven en daar verschillende prijzen mee won, werkte ze als historicus voor musea in Canada en Frankrijk. Haar romans zijn vaak exotisch en hebben een achtergrond van historische realiteit.

Details

ImprintLUST
UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 24 november 2022
ISBN 9788728031322
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 25m 2s
Bestandsgrootte 18 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.