Een ticket naar Schotland
Een ticket naar Schotland

Een ticket naar Schotland

Baan kwijt, vriend kwijt, woning kwijt. Er rest Jo Müller niets anders dan op bijna veertigjarige leeftijd weer bij haar ouders in te trekken...

Auteur

Alexandra Zöbeli

Spreker

Jantine van den Bosch

Vertaler

Pieter Janssens

Speelduur

11 uur 6 min

€ 16,99

Beschrijving

Baan kwijt, vriend kwijt, woning kwijt. Er rest Jo Müller niets anders dan op bijna veertigjarige leeftijd weer bij haar ouders in te trekken. Een advertentie voor een hoveniersstage in Schotland komt daarom precies op het goede moment.

Met een stevige portie optimisme in haar bagage vliegt Jo naar de Highlands. Maar in plaats van een groene idylle vindt ze er vooral zwaar werk en een heetgebakerde maar goed uitziende chef-hovenier, Duncan. Duncan denkt helaas dat Jo een volleerd hovenier is en hij drijft haar met zijn eisen tot waanzin.

Jo, die van beroep eigenlijk kok is, probeert haar tekortkomingen koste wat het kost te verbergen – wat natuurlijk eindigt in chaos. Gelukkig heeft Duncans zoontje, Nick, aanzienlijk meer begrip dan zijn vader, die zich slechts langzaam realiseert dat Jo ook in zíjn hart het een en ander overhoop heeft gehaald...

Alexandra Zöbeli woont met haar man en een wat eigenzinnige kater in het Zürcher Oberland. Haar boeken spelen zich af in het land van haar hart, Groot-Brittannië. Met een fikse portie humor, een vleugje hartstocht en een scheutje echt leven voert ze haar lezers met genoegen naar Schotland, Engeland of Wales. In haar tot dromen uitnodigende verhalen maken we kennis met grappige personages, indrukwekkende landschappen en het beste van de Britse leefstijl.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

29 maart 2023

ISBN

9788728033876

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 6 min

Bestandsgrootte

466 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Jantine van den Bosch Bekijk alles

Het onderzoeken waard

Madelon van Tilborg

€ 6,99
Zing als een vogel

Zing als een vogel

Thomas Kanger

€ 12,95
De stem van het meer

De stem van het meer

Santa Montefiore

€ 14,99
Ik heb het echt gemaakt

Ik heb het echt gemaakt

Chantal Claassen

€ 12,99