Daigho
Daigho

Daigho

In de wereld Ayra wordt magie in evenwicht gehouden door wezens genaamd Wyndrygem. Zij worden eens in de honderd jaar geboren om Ayra te zuiveren van donkere magie...

Auteur

Latoya Morris

Spreker

Bart Fennis

Speelduur

13 uur 1 min

€ 7,99

Beschrijving

In de wereld Ayra wordt magie in evenwicht gehouden door wezens genaamd Wyndrygem. Zij worden eens in de honderd jaar geboren om Ayra te zuiveren van donkere magie.

Maar als Wyndrygem Alma verliefd wordt op een kwaadaardige tovenaar, gaat het mis. De jonge Bryana brengt hoop. Alma krijgt een visioen: Bryana zal een zoon krijgen, die weleens Alma’s redding kan beteken. Zijn naam is Daigho.

Als Daigho zeventien is, wordt zijn vriendin lastiggevallen door een paar jongens. Hij verandert in een wezen met vleermuisvleugels, een gehaat ras in zijn wereld.

Daigho vlucht en komt terecht op een compleet andere wereld: de aarde, waar hij zijn menselijke gestalte weer aanneemt en vriendschap sluit met Fay. Maar hoezeer hij ook op haar gesteld is, Daigho wil terug naar huis. Hij wil antwoorden.

Waarom verandert hij soms in een monster? Wat is zijn rol in Ayra, waar hij thuishoort en waar een gevangen tovenaar elk moment zijn macht terug kan krijgen?

En wanneer komt het moment dat hij voor altijd een monster zal blijven...Latoya Morris is de auteur van de succesvolle Young Adult ´Gebroken adem´, het fantasyboek ´Daigho´ en het jeugdboek ´Geestenvanger´. Ze houdt ervan om fantasy te verweven met spannende verhalen. Daarnaast is ze ook vertaler Engels en Duits.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 december 2021

ISBN

9788728094020

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 1 min

Bestandsgrootte

539 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Latoya Morris Bekijk alles

Nooit gedacht
4.0

Nooit gedacht

Latoya Morris

€ 14,99
Geestenvanger

Geestenvanger

Latoya Morris

€ 5,99

Meer spreker Bart Fennis Bekijk alles

Kleine Mie

Kleine Mie

Tove Jansson

€ 2,99
Moominvallei-detectives
€ 2,99
Avonturen met Moomin 1

Avonturen met Moomin 1

Tove Jansson

€ 2,99
Avonturen met Moomin 2

Avonturen met Moomin 2

Tove Jansson

€ 2,99