Deluxe
Deluxe

Deluxe

'Mysterie, romantiek, jaloezie, verraad, humor en prachtige, historisch correcte details. Ik kon 'Deluxe' niet neerleggen!' - Cecily von Ziegesar, auteur van de Gossip Girl-serie. Manhattan, 1899.....

Serie

Luxe deel 1

Auteur

Anna Godbersen

Spreker

Kirsten Fennis

Vertaler

Esther Ottens

Speelduur

9 uur 21 min

€ 12,99

Beschrijving

'Mysterie, romantiek, jaloezie, verraad, humor en prachtige, historisch correcte details. Ik kon 'Deluxe' niet neerleggen!' - Cecily von Ziegesar, auteur van de Gossip Girl-serie.

Manhattan, 1899...

… betoverende meisjes in weelderige jurken, feesten tot het ochtendgloren en sociale etiquette.

… onweerstaanbare jongens met een oogverblindende glimlach en gevaarlijke bedoelingen.

… leugens om bestwil, duistere geheimen en romantische schandalen.

De zussen Elizabeth en Diana Holland staan aan de top van de glinsterende upper class van Manhattan aan het begin van de negentiende eeuw. Aan de buitenkant een zorgeloos leven in luxe, maar achter de prachtige gevels van de huizen kan de werkelijkheid er heel anders uitzien. Elizabeth leert dit als haar duidelijk wordt gemaakt dat de toekomst van het gezin afhangt van het vinden van de juiste man. Maar haar keuze heeft ook gevolgen voor zowel haar opstandige zusje als voor haar beste vriendin Penelope. En buiten de luxueuze woonkamers is de meid Lina een gevaarlijke tegenstander - ze heeft ontdekt met wie de knappe Elizabeth een relatie heeft gehad, en alle geheimen hebben een prijs.

Zie ook 'Roddel & achterklap', deel twee in de chicklitserie.

Luxe

De Luxe-serie neemt je mee naar het bruisende New York aan het eind van de negentiende eeuw. Je wordt ondergedompeld in een wereld van extravagante feesten, strenge etiquette, geheime affaires en schandalen die de krantenkoppen halen.

Anna Godbersen (1980) is een Amerikaanse auteur die in 2007 debuteerde met de historische roman 'Luxe', de eerste in een reeks romans voor jongvolwassenen die zich afspelen in het sociale leven van New York City rond 1900.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 december 2023

ISBN

9788728131671

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 21 min

Bestandsgrootte

394 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Kirsten Fennis Bekijk alles

Zomerliefde

Holly Hepburn

€ 3,49

Lentekoorts

Holly Hepburn

€ 3,49
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99