Rose
Rose

Rose

Het is voorbij. Ze wist het gewoon. Want Tom kwam nooit te laat. Wanneer het telefoontje komt, weet ze het al. Het is voorbij. Het is voorbij...

Auteur

Joanne Carlton

Spreker

Jennifer van Brenk

Speelduur

1 uur 19 min

€ 3,99

Beschrijving

Het is voorbij. Ze wist het gewoon. Want Tom kwam nooit te laat. Wanneer het telefoontje komt, weet ze het al. Het is voorbij.

Het is voorbij. De gedachte liet haar niet meer met rust terwijl ze aan de bar op hem zat te wachten, met haar drankje in de hand. Het is voorbij. Hij is er niet meer. Hij is weg. Ze wist het gewoon. Want Tom kwam nooit te laat. Wanneer het telefoontje komt, weet ze het al. Het is voorbij.Joanne Carlton schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom om Engelstalige boeken en kortverhalen te publiceren, na te jagen. Gedurende vele jaren publiceerde ze Engelstalige kortverhalen die ze online plaatste. Ze schrijft voornamelijk psychologische, paranormale verhalen in een hedendaagse setting.

In 2017 debuteerde zij met het pakkende Heart-Beat, naar aanleiding van het overlijden van haar vader en haar zus. Dit werd later vertaald naar Hart-Slag, wat de prijs won voor Young Adult van het jaar bij de boekengroep Thrillers and More.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 april 2022

ISBN

9788728249680

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 19 min

Bestandsgrootte

58 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Jennifer van Brenk Bekijk alles

Diepe wateren

Diepe wateren

Holly Hepburn

€ 3,49
Als een blad op de wind

Als een blad op de wind

Diana Gabaldon

€ 3,99
Een nieuwe horizon

Een nieuwe horizon

Holly Hepburn

€ 3,49

Met volle zeilen

Holly Hepburn

€ 3,49