Geschenk onder de boom
Geschenk onder de boom

Geschenk onder de boom

Het einde van het jaar zou in het teken moeten staan van de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen. Voor Lucy is dat helaas niet zo...

Auteur

Patricia van Dam

Spreker

Machteld van der Gaag

Speelduur

1 uur 53 min

€ 3,99

Beschrijving

Het einde van het jaar zou in het teken moeten staan van de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen. Voor Lucy is dat helaas niet zo. Ze wordt uit haar huis gezet, zit zonder baan en heeft geen idee waar ze tijdens de feestdagen heen kan gaan. Na het verlies van zijn vrouw is William gedwongen zijn dochter alleen groot te brengen, maar hij verdwijnt liever in zijn werk. Daarom gaat hij op zoek naar een geschikt kindermeisje. Als Lucy zijn pad kruist, weet hij meteen dat zij de perfecte kandidaat is. Lucy zet zijn leven volledig op z'n kop en maakt hem voor het eerst iets duidelijk: zijn dochter is het allerbelangrijkst.
Patricia van Dam is moeder van twee kinderen en getrouwd, schrijft graag en heeft nu de mogelijkheid om haar hersenspinsels op virtueel papier te schrijven. Haar liefde voor stationery komt tot bloei met volgepende notitieblokjes en mooi gekleurde schriftjes. Haar hoofd maakt overuren met situaties, plotten en gesprekken tussen haar verzonnen personages, ook voor nog te schrijven verhalen. Met een voorliefde voor feelgood, romances en de liefde is dit dan ook haar favoriete genre.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

27 november 2022

ISBN

9788728249758

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 53 min

Bestandsgrootte

83 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Machteld van der Gaag Bekijk alles

Het geheime genootschap
€ 14,99
Het kerkhof van de zee
€ 14,99
De geheimen van Saffron Hall
€ 14,99
Isolatie

Isolatie

Tamara Onos

€ 16,95