Luistervoorbeeld

Het licht van Lorelei

Auteur Jen Minkman
Spreker Cathalijne de Sonnaville
Speelduur 12u 44m 50s
€ 16,99

Beschrijving

Enna wil meer dan een leven als arm vissersmeisje. Aska wil weg uit het klooster waar ze haar hele leven moet dienen. Melinda gelooft niet meer in de regels van haar volk. Al bijna driehonderd jaar wonen de Angelen en Skylgers samen op Terschelling. De Skylgers zijn de oorspronkelijke bewoners van het eiland, maar De Angelen maken de dienst uit en alleen zij mogen gebruik maken van elektriciteit. Hun heilige Vuur van Brandarius, dat brandt in de vuurtoren in de hoofdstad, houdt de gevaarlijke Sirenes ver weg van het eiland. Zo krijgen de zeemeerminnen geen kans de arme Skylgers en rijke Angelen de zee in te lokken met hun gezang. Maar zijn de Sirenes de Skylgers wel zo vijandig gezind? Kunnen alleen de Angelen elektriciteit opwekken? En wat gebeurt er als het Vuur van Brandarius dooft? Enna, Aska en Melinda zoeken ieder op hun eigen wijze een manier om zich te ontworstelen aan de ijzeren greep van burgemeester Alva en de hooggeplaatste Angelen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot...Jen Minkman (1978) schrijft al haar hele leven verhalen, maar haar eerste boek werd in 2011 uitgegeven. Ze schrijft YA-verhalen met fantastische elementen en behaalde in 2017 een plekje op de bekende USA Today bestsellerlijst.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 29 april 2022
ISBN 9788728249918
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 44m 50s
Bestandsgrootte 544 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Jen Minkman (1978) schrijft young adult-boeken voor uitgeverijen Dutch Venture Publishing en Imagine YA (Image Books).

Jen werd geboren in Alphen aan den Rijn en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag voor haar studie aan de Haagse Hogeschool. Na een uitwisseling, stage en masterstudie in Salzburg, Brussel en Cambridge kwam ze terug naar Den Haag en werd lerares Engels op de middelbare school. Sinds 2016 is zij hoofd van uitgeverij Dutch Venture Publishing en sinds 2017 is zij fulltime auteur en uitgever. In augustus 2017 behaalde zij als eerste Nederlandse YA-auteur ooit een plekje op de USA Today bestsellerlijst.

Tot dusver zijn diverse boeken van haar hand verschenen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Chinees en Afrikaans.

Toon aanbod