Over wezenloze zielen
Over wezenloze zielen

Over wezenloze zielen

Er was eens... Ergens ver weg, diep in het Zwarte Woud, het dorpje Flüstern. Ooit viel dit dorp onder het toezicht van de mysterieuze graaf van Nebelburg...

Auteur

Merel de Keyzer

Spreker

Anouk van der Laan

Speelduur

6 uur 54 min

€ 9,99

Beschrijving

Er was eens... Ergens ver weg, diep in het Zwarte Woud, het dorpje Flüstern. Ooit viel dit dorp onder het toezicht van de mysterieuze graaf van Nebelburg. Niemand van de dorpsbewoners had hem ooit gezien, maar iedereen kende zijn donkere vervallen kasteel dat hoog in de bergen stond. Ondanks de geruchten en enge verhalen, die aan de kinderen werden verteld voor het slapen gaan, wist niemand wat er zich werkelijk afspeelde achter de oude kasteelmuren.

Daar in Flüstern, vlakbij de Flüsternsee, woonde een meisje met haren als koren en ogen zo groen als lenteblaadjes. Door haar volk onbegrepen en ongeschikt gevonden voor het huwelijk. Dit meisje zou zonder dat zij het wisten hun levens en dat van de graaf voorgoed veranderen. Haar naam was Sieglinde en dit is haar verhaal...Merel de Keyzer bedenkt al van jongs af aan fantasierijke verhalen. Op de middelbare school begon ze met schrijven en op haar 16e zette ze de eerste woorden van haar debuutroman 'Over wezenloze zielen' op papier.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

11 maart 2022

ISBN

9788728249963

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 54 min

Bestandsgrootte

292 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags