De Torenclub en het mysterie van de Maya's
De Torenclub en het mysterie van de Maya's

De Torenclub en het mysterie van de Maya's

Joost, Karlijn en Jeffrey zitten bij elkaar in de klas en hebben samen De Torenclub opgericht. Na jaren niets van zijn vader te hebben vernomen, krijgt Jeffrey ineens een telefoontje...

Serie

Auteur

Marianne van der Wal

Spreker

Thijs Miedema

Speelduur

5 uur 31 min

€ 9,99

Beschrijving

Joost, Karlijn en Jeffrey zitten bij elkaar in de klas en hebben samen De Torenclub opgericht. Na jaren niets van zijn vader te hebben vernomen, krijgt Jeffrey ineens een telefoontje. Zijn vader verkeert in nood en is op zoek naar "de vijfde codex", een eeuwenoud Mayamanuscript waarin misschien wel de vindplaats van een oud en zeer machtig, maar gevaarlijk voorwerp beschreven is.

Samen met Joosts vader en de leden van De Torenclub reist Jeffrey af naar Mexico, maar zijn vader blijkt onvindbaar. Ze worden op de hielen gezeten door een geheim genootschap dat ook op zoek is naar het mysterieuze voorwerp. Lukt het Jeffrey, Joost en Karlijn om Jeffreys vader levend terug te vinden en een ramp te voorkomen?Marianne van der Wal begon met schrijven bij de schoolkrant. Nu is schrijven haar grootste passie en in 2020 debuteerde ze met haar jeugdboek 'De Torenclub en het geheim van de grafheuvel'.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

16 juni 2022

ISBN

9788728249987

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 31 min

Bestandsgrootte

239 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Marianne van der Wal Bekijk alles

De Torenclub en het geheim van de grafheuvel
€ 9,99

Meer spreker Thijs Miedema Bekijk alles

€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99

Minderman

Jesse Beentjes

€ 13,99