De geur van wilde rozen
De geur van wilde rozen

De geur van wilde rozen

Voor liefhebbers van de historische romantiek van Catherine Cookson en Barbara Cartland. ‘De geur van wilde rozen’, vol drama, spanning en liefde, is een opwindend boek dat tot de allerlaatste pagi...

Auteur

Bertrice Small

Spreker

Christel Schimmel

Vertaler

Ineke Wieberdink-Westerweel

Speelduur

14 uur 16 min

€ 19,99

Beschrijving

Voor liefhebbers van de historische romantiek van Catherine Cookson en Barbara Cartland.

‘De geur van wilde rozen’, vol drama, spanning en liefde, is een opwindend boek dat tot de allerlaatste pagina zal boeien. Een ultiem romantisch avontuur vol gevaren, dat leidt van een geheim Italiaans huwelijk naar een Ottomaanse harem...

De familie van de beeldschone en koppige Engelse erfgename India Lindley weigert haar te laten trouwen met de man op wie ze haar zinnen heeft gezet, dus vlucht ze samen met haar geliefde naar Italië om daar stiekem te trouwen. Onderweg wordt echter hun schip gekaapt. De Ottomaanse piraten brengen India naar hun leider, Caynan Reis, die haar opneemt in zijn harem. Alles lijkt erop dat de India en haar kersverse echtgenoot hun Italiaanse huwelijksdroom kunnen vergeten. Maar dat is gerekend buiten de wilskracht en moed van India Lindley.

Bertrice Small (1937-2015) was een Amerikaanse schrijfster, geboren in New York. Ze brak door met romantische fictie die zich vaak in het verleden en op exotische locaties afspeelt. Haar boeken staan bekend om de aandacht voor historische details en de sterke heldinnen, die maatschappelijke normen en verwachtingen trotseren. Small schreef in hoog tempo en publiceerde meer dan vijftig romans. Haar boeken werden in meerdere talen vertaald en wereldwijd werden er miljoenen exemplaren van verkocht.

Bertrice Small ontving talloze prijzen en onderscheidingen, waaronder de Romantic Times Lifetime Achievement Award. Ze stierf op 77-jarige leeftijd en liet een rijke erfenis van geliefde romantische romans achter.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

9 februari 2024

ISBN

9788728322499

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 16 min

Bestandsgrootte

598 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Christel Schimmel Bekijk alles

Als ik jou was

Als ik jou was

Marijke Vos

€ 14,99
De enige die overbleef
€ 14,99

Help me

Ilse Ruijters

€ 13,99
Nummer 9

Nummer 9

Jilliane Hoffman

€ 0,99