Luistervoorbeeld

Feest met chocolade - deel 3

SerieFeest met chocolade deel 3
Auteur Joke de Wachter
Spreker Sanne Bosman
Speelduur 47m 12s
€ 2,99

Beschrijving

Hannah, Melanie en Julie zijn drie zussen die elkaar in de loop der jaren uit het oog zijn verloren. Op wat korte geforceerde telefoontjes na houden ze nauwelijks contact met elkaar.
Ook met hun ouders hebben ze niet veel connectie sinds zij naar de Costa del Sol zijn verhuisd. Maar dan nodigen hun ouders hen uit voor een paasweekend in Mallorca, zonder te zeggen waarom.

De drie zussen vliegen met tegenzin en vol achterdocht over het plotse weekend naar het eiland. Wanneer hun ouders hen de waarheid vertellen over het hoe en waarom van dit weekend, lijkt het alleen maar erger te worden.
Maar dan ontdekken ze dat ze veel meer met elkaar gemeen hebben dan gedacht. En dat Mallorca misschien wel een nieuwe kans betekent voor de drie zussen en hun moeder om opnieuw te beginnen.
Feest met Chocolade is de start van een nieuwe feelgood reeks.
Joke De Wachter werd geboren met een pen in de hand. Vanaf jongsaf aan bedacht en schreef zij verhalen die ze aan haar vrienden liet lezen.
Ze is van alle markten thuis, maar vooral feelgood en romantiek spreken haar erg aan. Feest met Chocolade is haar eerste audioreeks.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 10 april 2022
ISBN 9788728333174
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 47m 12s
Bestandsgrootte 33 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.