De geest in de rivier
De geest in de rivier

De geest in de rivier

Amy ziet al haar hele leven visioenen. Soms van dingen die ze wil weten. Soms van dingen die gruwelijk zijn, zoals de dood van de vader van haar beste vriendin Courtney...

Auteurs

Steven E. Wedel, Carrie Jones

Spreker

Nathalie van Gent

Vertaler

Berry Minkman

Speelduur

10 uur 58 min

€ 16,99

Beschrijving

Amy ziet al haar hele leven visioenen. Soms van dingen die ze wil weten. Soms van dingen die gruwelijk zijn, zoals de dood van de vader van haar beste vriendin Courtney. Eén ding hebben de visioenen echter met elkaar gemeen: ze komen allemaal uit. Zonder uitzondering.

Alan verhuist met zijn moeder naar Maine om zijn tante te steunen, die net weduwe is geworden. Zijn nichtje Courtney lijdt onder de verdrinkingsdood van haar vader en gelooft nog steeds dat hij weer zal opduiken. Ze denkt zelfs dat zijn geest bij hen is. Maar Alan heeft door zijn Navajo-achtergrond de nodige ervaring met geesten en voelt dat er iets niet klopt in huis.

Courtney heeft iets opgeroepen uit de rivier. Iets dat beter onder water had kunnen blijven.New York Times bestsellerauteur Carrie Jones sloeg de handen in elkaar met fantasyschrijver Steven E. Wedel om deze huiveringwekkende, romantische en spannende YA-roman te schrijven.

Carrie Jones is een Amerikaanse auteur die vooral fantasyboeken schrijft voor jongeren. Ze won hiermee verschillende prijzen en stond op de New York Times bestsellerlijst.

Steven E. Wedel is voornamelijk gekend om zijn horrorverhalen voor volwassenen, maar schrijft ook voor jongeren, zoals nu met De geest in de rivier.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

11 maart 2022

ISBN

9788728340394

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 58 min

Bestandsgrootte

459 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Carrie Jones Bekijk alles

Elfenstof

Elfenstof

Carrie Jones

€ 12,99

Meer spreker Nathalie van Gent Bekijk alles

Picture perfect

Picture perfect

Kelli van der Waals

€ 9,99
€ 14,99
Van je familie moet je het hebben
€ 14,99
Die nacht verdween ze

Die nacht verdween ze

Lisa Jewell

€ 15,99