Luistervoorbeeld

De geest in de rivier

Auteur Steven E. Wedel, Carrie Jones
Spreker Nathalie van Gent
VertalerBerry Minkman
Speelduur 10u 58m 6s
€ 16,99

Beschrijving

Amy ziet al haar hele leven visioenen. Soms van dingen die ze wil weten. Soms van dingen die gruwelijk zijn, zoals de dood van de vader van haar beste vriendin Courtney. Eén ding hebben de visioenen echter met elkaar gemeen: ze komen allemaal uit. Zonder uitzondering.

Alan verhuist met zijn moeder naar Maine om zijn tante te steunen, die net weduwe is geworden. Zijn nichtje Courtney lijdt onder de verdrinkingsdood van haar vader en gelooft nog steeds dat hij weer zal opduiken. Ze denkt zelfs dat zijn geest bij hen is. Maar Alan heeft door zijn Navajo-achtergrond de nodige ervaring met geesten en voelt dat er iets niet klopt in huis.

Courtney heeft iets opgeroepen uit de rivier. Iets dat beter onder water had kunnen blijven.New York Times bestsellerauteur Carrie Jones sloeg de handen in elkaar met fantasyschrijver Steven E. Wedel om deze huiveringwekkende, romantische en spannende YA-roman te schrijven.

Carrie Jones is een Amerikaanse auteur die vooral fantasyboeken schrijft voor jongeren. Ze won hiermee verschillende prijzen en stond op de New York Times bestsellerlijst.

Steven E. Wedel is voornamelijk gekend om zijn horrorverhalen voor volwassenen, maar schrijft ook voor jongeren, zoals nu met De geest in de rivier.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 11 maart 2022
ISBN 9788728340394
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 58m 6s
Bestandsgrootte 459 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.