De pestmachine
De pestmachine

De pestmachine

Een dorp vol 'monsters'... belaagd door échte monsters. Knekelstein is een veilige haven voor allerlei monsters en mensen die zijn uitgestoten door de samenleving...

Serie

Auteur

Sophia Drenth

Spreker

Bart Oomen

Speelduur

5 uur 25 min

€ 9,99

Beschrijving

Een dorp vol 'monsters'... belaagd door échte monsters.

Knekelstein is een veilige haven voor allerlei monsters en mensen die zijn uitgestoten door de samenleving. De maanmachine zorgt voor een stabiele atmosfeer, zodat alle monsters in het dorp zichzelf kunnen zijn. Maar door een storing slaat de machine op hol en het monsterdorp krijgt ongewenste gasten over de vloer. Het zijn pestmeesters, gevaarlijke figuren uit de Middeleeuwen, met een afkeer van alles wat zij ‘frivool’ vinden. Vladimir von Rotenbeck, een vampier met een bloedallergie, ziet meteen hoe gevaarlijk ze kunnen zijn. Een vlot verteld verhaal vol fantasie, humor en een vleugje geschiedenis.

Het vervolg op ‘De nepvampier’. Een meeslepend verhaal over monsters, voor dappere lezers vanaf 9 jaar.Sophia Drenth kroop in 1971 te Amsterdam uit het ei. Zolang zij zich kan heugen verslond zij al avonturen van fantastische en/of historische aard. Ze begon een bedrijf in handgemaakte sieraden waarmee zij beurzen en festivals jarenlang onveilig maakte. Maar het schrijversbloed kruipt waar het niet gaan kan. Het klopte opnieuw aan in de vorm van een verpletterend realistische nachtmerrie die zij móést opschrijven. Die nachtmerrie groeide uit tot het eerste deel van de reeks ‘Bloedwetten’. De reeks won diverse prijzen (tweemaal de Bastaard Fantasy Award en eveneens tweemaal een Indie Award).

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

25 november 2022

ISBN

9788728340745

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 25 min

Bestandsgrootte

235 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Sophia Drenth Bekijk alles

De nepvampier

De nepvampier

Sophia Drenth

€ 7,99

Meer spreker Bart Oomen Bekijk alles

Jeugdzonde

Jeugdzonde

J.D. Barker, James Patterson

€ 14,99
Heer Bommel en de Zwarte Zwadderneel
€ 4,99
Identiek

Identiek

Scott Turow

€ 16,99
Hydra

Hydra

Matt Wesolowski

€ 15,99