Heksenjacht
Heksenjacht

Heksenjacht

Voor liefhebbers van Harry Potter en Warrior Cats! Whit en Wisty Allgood, broer en zus, worden ‘s nachts weggehaald bij hun familie en er is niets wat hun ouders er tegen kunnen doen. Whit en Wisty...

Serie

Auteur

James Patterson

Spreker

Kirsten Fennis

Vertaler

Richard Kruis

Speelduur

5 uur 55 min

€ 12,99

Beschrijving

Voor liefhebbers van Harry Potter en Warrior Cats!

Whit en Wisty Allgood, broer en zus, worden ‘s nachts weggehaald bij hun familie en er is niets wat hun ouders er tegen kunnen doen. Whit en Wisty zijn namelijk opgepakt en gevangen genomen. Ze worden ervan verdacht een tovenaar en een heks te zijn.

Wat hun is overkomen, is geen uitzondering. Maar liefst duizenden jongeren zijn om dezelfde reden ontvoerd en velen van hen worden vermist. De machtshebbers van het land hebben een nieuw doel: vrijheid, boeken, kunst, muziek en magie moeten verdwijnen. Geen spoortje ervan mag zich nog in het land bevinden.

In gevangenschap ontdekken Whit en Wisty hun ware krachten. Zijn ze nog op tijd om zichzelf, hun ouders en misschien zelfs de wereld te redden?

'De vlotte schrijfstijl en de vele gebeurtenissen zorgen ervoor dat de vaart er lekker in blijft zitten' - Hebban recensie

Heks & Tovenaar

Heks & Tovenaar is een serie over een magische dystopie, waarin een broer en zus de handen ineen moeten slaan om de verwrongen regering neer te halen die meedogenloos de samenleving controleert.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

30 maart 2024

ISBN

9788728350164

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 55 min

Bestandsgrootte

272 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99
Het uur van de Wolf

Het uur van de Wolf

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
Wie niet horen wil

Wie niet horen wil

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Kirsten Fennis Bekijk alles

De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99
De breekbare draden van magie
€ 19,99
Deluxe

Deluxe

Anna Godbersen

€ 12,99
Hotel 21

Hotel 21

Senta Rich

€ 12,99