De gave
De gave

De gave

Voor liefhebbers van Harry Potter en Warrior Cats! Nadat ze ontvoerd werden, konden Whit en Wisty ternauwernood met hun leven uit de gevangenis ontsnappen. Nu zijn ze de leiders van het verzet en d...

Serie

Auteur

James Patterson

Spreker

Kirsten Fennis

Vertaler

Richard Kruis

Speelduur

6 uur 35 min

€ 12,99

Beschrijving

Voor liefhebbers van Harry Potter en Warrior Cats!

Nadat ze ontvoerd werden, konden Whit en Wisty ternauwernood met hun leven uit de gevangenis ontsnappen. Nu zijn ze de leiders van het verzet en doen ze er alles aan om gevangen en ontvoerde kinderen te redden.

Tegelijkertijd doen de soldaten van de Nieuwe Orde hun uiterste best om Whit en Wisty opnieuw op te pakken. Hun boosaardige leider wil namelijk de hele wereld beheersen en manipuleren, en daarvoor heeft hij nog twee dingen nodig: de gave van Whit en de gave Wisty. Niets kan hem tegenhouden die in handen te krijgen…

'Interesting and fun characters. I never knew what going to happen next. Very suspenseful' - Goodreads recensie.

Heks & Tovenaar

Heks & Tovenaar is een serie over een magische dystopie, waarin een broer en zus de handen ineen moeten slaan om de verwrongen regering neer te halen die meedogenloos de samenleving controleert.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

30 april 2024

ISBN

9788728350195

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 35 min

Bestandsgrootte

296 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
Het uur van de Wolf

Het uur van de Wolf

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Kirsten Fennis Bekijk alles

Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Heksenjacht

Heksenjacht

James Patterson

€ 12,99
De breekbare draden van magie
€ 19,99
Deluxe

Deluxe

Anna Godbersen

€ 12,99