Het vuur
Het vuur

Het vuur

Voor liefhebbers van Harry Potter en Warrior Cats! Whit en Wisty Allgood hebben pijnlijke offers moeten maken als leiders van het verzet tegen het bewind dat hun wereld regeert. Het hoofd van de Ni...

Serie

Auteur

James Patterson

Spreker

Kirsten Fennis

Vertaler

Richard Kruis

Speelduur

7 uur 0 min

€ 12,99

Beschrijving

Voor liefhebbers van Harry Potter en Warrior Cats!

Whit en Wisty Allgood hebben pijnlijke offers moeten maken als leiders van het verzet tegen het bewind dat hun wereld regeert. Het hoofd van de Nieuwe Orde, de Ene die de Ene is, heeft alles verboden en vernietigd waarvan ze houden: boeken, verbeelding, muziek. Tot op heden zijn Whit en Wisty niet sterk genoeg geweest om de Ene tegen te houden. Zelfs niet toen hij hun laatst overgebleven familie vermoordde.

Wisty weet dat de tijd nabij is om het gevecht met de Ene aan te gaan en hem te verslaan. Maar hoe? Hoe kunnen zij en Whit zich voorbereiden op een beslissende confrontatie met de heerser die hun leven heeft verwoest, hun alles heeft afgenomen en nu dreigt almachtig te worden?

'James Patterson certainly know how to mix humor, fast-paced action, and magic with a horrible evil, and a scary society' Goodreads recensie.

Heks & Tovenaar

Heks & Tovenaar is een serie over een magische dystopie, waarin een broer en zus de handen ineen moeten slaan om de verwrongen regering neer te halen die meedogenloos de samenleving controleert.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.

Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

30 mei 2024

ISBN

9788728350201

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 0 min

Bestandsgrootte

310 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99
Het uur van de Wolf

Het uur van de Wolf

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Kirsten Fennis Bekijk alles

De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99
Heksenjacht

Heksenjacht

James Patterson

€ 12,99
De breekbare draden van magie
€ 19,99
Deluxe

Deluxe

Anna Godbersen

€ 12,99