Luistervoorbeeld

Raak de kunst niet aan, raak mij aan - Erotisch verhaal

Auteur Sarah Skov
Spreker Sascha Koopmans
VertalerErman Gultop
Speelduur 23m 58s
€ 2,99

Beschrijving

"Hij duwt me zachtjes van zich af en kijkt op de grond. Ik ga op mijn rug liggen, en hij werpt zich op me. Ik denk dat hij op het punt staat klaar te komen, net als ik. Hij penetreert me zonder moeite en neukt me zoals de vrouw van Picasso zichzelf neukte terwijl hij toekeek, maar vandaag is het niet de schilder die toekijkt."

Op een middag zijn de jonge conservator en de knappe mannelijke bezoeker de enigen in het kunstmuseum. Afgezien van de schilderijen van Picasso's naakte vrouwen die hen omringen en de camera die hen in de gaten lijkt te houden ...

Deze novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Het is haar doel om de menselijke natuur en de verscheidenheid daarvan weer te geven met vertellingen over passie, intimiteit, liefde en lust door middel van een combinatie van een krachtig verhaal met een erotisch blijspel.
Achter het pseudoniem Sarah Skov schuilt een jonge Deense schrijver.

Details

ImprintLUST
UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 24 november 2022
ISBN 9788728428504
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 23m 58s
Bestandsgrootte 17 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Sarah Skov is een pseudoniem van een jonge Deense schrijfster. Zij heeft oa de erotische novelles Mijn herinneringen aan jou, Eet met mij en Generatie Autoseks geschreven.

Toon aanbod