De baas
De baas

De baas

Ik haat mijn baas. Nog meer dan ik hem gisteren of eergisteren haatte. Misschien is hij hartstikke sexy, maar die vreselijke arrogantie van hem – ik kan er niet meer tegen...

Serie

Auteur

Whitney G.

Spreker

Verona Stam

Speelduur

2 uur 36 min

€ 7,99

Beschrijving

Ik haat mijn baas. Nog meer dan ik hem gisteren of eergisteren haatte. Misschien is hij hartstikke sexy, maar die vreselijke arrogantie van hem – ik kan er niet meer tegen. Kom ik binnen, nadat ik UREN in de rij heb gestaan voor een of ander horloge, vraagt hij zonder enige vorm van ‘hallo’ of ‘bedankt’ of ik zijn was kan ophalen én zijn auto door de wasstraat kan rijden. Zijn auto. Degene die vijftien kilometer buiten de stad geparkeerd staat. Oh, ik zou zo graag ontslag nemen. En dan wel nu in plaats van over twee maanden. Hij kan mijn reet kussen. Alle fantasieën over zijn mooie lijf, zijn lippen op die van mij of dat hij mijn blouse van mijn lijf rukt, zijn toch allang verdwenen. Weg. Foetsie.

Dat is ongeveer wat ik in de email zette die was bestemd voor mijn beste vriendin. Ik verstuurde de mail naar hém...

Voor liefhebbers van de boeken van L. J. Shen en Tijan.

"There was overwhelming chemistry in this novella. Both characters were hot and sexy," aldus Pages of Pearl in haar review.

De boekenreeks Steamy Coffee Collection is een geweldige serie van bestsellerauteur Whitney G. over hedendaagse, steamy romantiek. De novelles kunnen los van elkaar of als geheel gelezen worden en hebben ieder andere personages in de hoofdrol.

Whitney G. is een New York Times en USA Today bestsellerauteur die bekend werd met boeken die overlopen van de steamy romance. Haar boeken zijn inmiddels gepubliceerd in twaalf verschillende talen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 juli 2023

ISBN

9788728556740

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 36 min

Bestandsgrootte

112 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Whitney G. Bekijk alles

De cliënt

De cliënt

Whitney G.

€ 7,99
De dokter

De dokter

Whitney G.

€ 7,99

Meer spreker Verona Stam Bekijk alles

Leven met hooggevoeligheid

Leven met hooggevoeligheid

Susan Marletta Hart

€ 14,99
Ik haat dat ik van je hou
€ 14,99
The idea of you

The idea of you

Robinne Lee

€ 14,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Kreeft
€ 9,99