Staatsgeheim
Staatsgeheim

Staatsgeheim

'Van Riessen is ver boven Baantjer uitgestegen' - VN Thrillergids Fatima en Nadine, twee agentes van de Amsterdamse politie, vechten ieder op hun eigen manier voor vrijheid en gelijkheid...

Serie

Anne Kramer deel 9

Auteur

Joop van Riessen

Spreker

Inge Ipenburg

Speelduur

6 uur 47 min

€ 12,99

Beschrijving

'Van Riessen is ver boven Baantjer uitgestegen' - VN Thrillergids

Fatima en Nadine, twee agentes van de Amsterdamse politie, vechten ieder op hun eigen manier voor vrijheid en gelijkheid. Ze leggen hun lot in handen van de verkeerde persoon, met gevaar voor eigen leven én fatale afloop.

In het belang van de staatsveiligheid wordt het dossier niet openbaar gemaakt, maar recherchechef Anne Kramer doet er alles aan om de waarheid boven tafel te krijgen. Ze zet zelfs haar nieuwe liefde op het spel om de daders te pakken te krijgen.

'Staatsgeheim' is een spannende, verrassende en eigentijdse thriller. Het is het negende deel van de Anne Kramer-reeks. De delen zijn los van elkaar te lezen of beluisteren.


In deze spannende politieserie speelt de stoere Anne Kramer de hoofdrol. De rechercheur krijgt te maken met tal van misdaden in de grote stad. Auteur Joop Riessen deed in zijn jaren bij het politiekorps in Amsterdam veel ervaring op in de wereld van criminaliteit en recherche. Hierdoor zijn de romans over Anne Kramer op een zeer realistische manier geschreven.

Joop van Riessen (1943) was voor lange tijd hoofdcommissaris bij de Amsterdamse politie. In 2004 verliet hij het korps en in in 2007 publiceerde hij zijn eerste boek genaamd 'In de naam der wet' waarin hij terugblikt op 40 jaar bij de politie. Twee jaar later publiceerde hij het eerste deel van de Anne Kramer serie. Een spannende en realistische serie van politieromans.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 oktober 2023

ISBN

9788728589359

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 47 min

Bestandsgrootte

285 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Joop van Riessen Bekijk alles

Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Meedogenloos

Meedogenloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Radeloos

Radeloos

Joop van Riessen

€ 12,99
Aanbieding Fatale herkenning

Fatale herkenning

Joop van Riessen

€ 12,99 € 6,49

Meer spreker Inge Ipenburg Bekijk alles

Het meisje in de trein

Het meisje in de trein

Paula Hawkins

€ 14,99
Weerloos

Weerloos

Joop van Riessen

€ 12,99
De donkere kant van Sally Diamond
€ 15,99
Misdaad op leeftijd
€ 14,99