Van Gogh's strijd en succes
Van Gogh's strijd en succes

Van Gogh's strijd en succes

Zijn passie, volharding, tragedie & overwinning

Dit hoorspel, met als verteller Anita van Oranje, vertelt het verhaal van Van Gogh's strijd voor erkenning en succes, van tegenslagen en angsten, zijn ambitie en zijn doorzettingsvermogen.

Auteur

Fred Leeman

Sprekers

Anita van Oranje, Jochum ten Haaf, Hugo Koolschijn

Speelduur

1 uur 45 min

€ 14,95

Beschrijving

Uniek hoorspel over het leven van Van Gogh   Dit hoorspel (110 minuten) vertelt het verhaal over Vincent van Goghs strijd voor erkenning en succes, over zijn tegenslagen en angsten, over zijn ambitie en doorzettingsvermogen. Zijn unieke talenten maar ook zijn menselijke kanten worden blootgelegd. Met Prinses Anita van Oranje als verteller en acteur Jochum ten Haaf in de rol van Vincent van Gogh. Overige stemmen zijn die van kunsthistoricus Fred Leeman, acteur Hugo Koolschijn, voormalig directeur van Carré Hein Jens en producer Diederick van Eck.

Details

Imprint

Unieboek | Het Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

8 februari 2016

ISBN

9789000350032

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 45 min

Bestandsgrootte

146 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Dr. Fred Leeman was jarenlang hoofdconservator aan het Van Gogh Museum in Amsterdam en doceerde kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als onafhankelijk kunsthistoricus organiseerde hij meerdere tentoonstellingen in onder andere het Van Gogh Museum in Amsterdam, het Gemeentemuseum in Den Haag, de Royal Academy in Londen en het Art Institute of Chicago.