Luistervoorbeeld

Carve the mark

Hun lot, hun toekomst, hun keuze
SerieCarve the mark deel 1
Auteur Veronica Roth
Voorlezer Anne van Veen
Speelduur 14u 25m 25s
€ 15,99

Beschrijving

In dit fantastische sciencefictionverhaal creëert Veronica Roth een universum waarin iedereen een unieke gave heeft. Cyra's gave geeft haar pijn, maar ze kan ook anderen onnoemelijk veel pijn doen. Haar broer Ryzek heerst als een tiran over hun planeet, Shotet. Ryzek misbruikt Cyra's gave om zijn vijanden te martelen. Maar Cyra is veel meer dan een wapen in handen van haar broer: ze is snel, veerkrachtig en slimmer dan hij denkt.

Wanneer Akos uit het naburige rijk Thuvhe als gevangene in Cyra's wereld terechtkomt, lijkt de vijandschap tussen hun landen en hun families onoverkomelijk. Samengebracht door het lot moeten ze een allesbepalende keuze maken.

Details

ImprintVan Goor
UitgeverUnieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 10 maart 2017
ISBN 9789000356935
Taal Nederlands
Speelduur 14u 25m 25s
Bestandsgrootte 792 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Veronica Roth
Veronica Roth

Veronica Roth (1988) studeerde af in Creatief schrijven aan de Northwestern University en woont in de buurt van Chicago. Ze geniet internationale bekendheid als auteur van de Divergent-trilogie. Deze enorm succesvolle serie is tevens een wereldwijde bioscoophit geworden.

In 2011 won Veronica Roth de Goodreads Favorite Book en in 2012 de Goodreads Best Young Adult Fantasy & Science Fiction.

Toon aanbod