Voorbij Mars en Venus
Voorbij Mars en Venus

Voorbij Mars en Venus

Handvatten voor relaties in moderne, complexe tijden

'Voorbij Mars & Venus' is een nieuw standaardwerk voor hedendaagse relaties dat de komende decennia ons nieuwe handvatten geeft om elkaar niet alleen maar te horen maar vooral te begrijpen.

Auteur

John Gray

Spreker

Babette van Veen

Speelduur

10 uur 11 min

€ 12,99

Beschrijving

Nooit eerder was de liefde zo ingewikkeld, nooit eerder was John Gray zo goed – met voorwoord van Goedele Liekens

Een kwart eeuw na het meesterwerk Mannen komen van mars, vrouwen komen van Venus zijn relaties enorm veranderd. Vrouwen zijn nauwelijks meer volledig financieel afhankelijk van mannen en moderne mannen schuwen een grote rol in de opvoeding en het huishouden niet. De grens tussen wat mannelijke en vrouwelijke eigenschappen zijn vervagen.

Wat doet deze veranderende dynamien met onze communicatie? Wat gebeurt er met de aantrekkingskracht als we steeds meer op elkaar gaan lijken? En hoe herkennen singles hun zielsverwant in een gehaaste, veeleisende wereld vol opties?

John Gray brengt met Voorbij Mars en Venus een nieuw standaardwerk voor hedendaagse relaties dat de komende decennia ons nieuwe handvatten geeft om elkaar niet alleen maar te horen maar vooral te begrijpen.

John Gray verwierf wereldwijd faam met Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus. Volgens USA Today één van de zes meest invloedrijke boeken van de laatste 25 jaar. De boeken van John Gray worden in 45 talen en in meer dan 100 landen gelezen. Als hij niet schrijft, reist hij de wereld over om lezingen te geven over relaties en liefde.

Details

Imprint

Unieboek | Het Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

18 oktober 2017

ISBN

9789000359868

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 11 min

Bestandsgrootte

560 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Babette van Veen Bekijk alles

De au pair

De au pair

Maartje Fleur

€ 14,99
Soms lieg ik

Soms lieg ik

Alice Feeney

€ 9,99
Jetset

Jetset

Marion Pauw

€ 12,99
Hartenvrouw

Hartenvrouw

Babette van Veen

€ 9,99