Elvis & Jones
Elvis & Jones

Elvis & Jones

Elvis & Jones is een spannend verhaal over twee stoere kinderen en een oude misdaad, met een mooie bijrol voor de stad Amsterdam!

Auteurs

Jeroen van Koningsbrugge, Marie-Claire Witlox

Spreker

Jeroen van Koningsbrugge

Speelduur

1 uur 46 min

€ 9,99

Beschrijving

Het sprankelende debuut van acteurskoppel Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox

Elvis en Jones wonen in een oud huis in het centrum van Amsterdam. Hun vader is rechercheur bij de politie en hun moeder is kunstschilder. Op een dag vinden ze een roestig oud doosje op zolder. Daarin zit een brief, die in 1967 is geschreven door een meisje genaamd Hannah. Op de dag van haar verhuizing heeft ze een speurtocht gemaakt voor de kinderen die na haar in haar geliefde huis zullen komen wonen. Voor Elvis en Jones dus!

Broer en zus aarzelen geen moment en besluiten de aanwijzingen uit de brief op te volgen, ook al vindt Elvis het best spannend om ’s nachts bij volle maan zijn kamer uit te sluipen en moet Jones steeds héél nodig plassen als ze nerveus is. Het is het begin van een spannende zoektocht die leidt naar een stokoude misdaad die hun vader nodig moet oplossen...

Elvis & Jones is een spannend verhaal over twee stoere kinderen en een oude misdaad, met een mooie bijrol voor de stad Amsterdam!

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

12 december 2019

ISBN

9789000370788

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 46 min

Bestandsgrootte

75 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Jeroen van Koningsbrugge is acteur, zanger en regisseur. Hij werd bekend met het improvisatieprogramma De Lama’s, maakt samen met Dennis van de Ven het satirische tv-programma Draadstaal en de misdaadserie Smeris. Hij is als team captain te zien in Ik hou van Holland en speelde hoofdrollen in de films Riphagen, De Surprise en Schone handen. Jeroen is getrouwd met Marie-Claire Witlox en samen met haar schreef hij het kinderboek Elvis & Jones.

Marie-Claire Witlox is actrice, violiste, zangeres en danseres en speelde in vele theaterproducties, waaronder de boekvertolkingen van Kikker van Max Velthuis en Mr Finney van Laurentien van Oranje, beiden bij Theater Terra. In 2018 speelde ze onder meer in de films The Conductor en Rafael. Marie-Claire is getrouwd met actuur en scenarioschrijver Jeroen van Koningsbrugge en samen met hem schreef ze het kinderboek Elvis & Jones.

Meer spreker Jeroen van Koningsbrugge Bekijk alles

De Kooi

De Kooi

Marcel van de Ven

€ 13,99