Luistervoorbeeld

Elvis & Jones

Auteur Jeroen van Koningsbrugge, Marie-Claire Witlox
Spreker Jeroen van Koningsbrugge
Speelduur 1u 46m 4s
€ 9,99

Beschrijving

Het sprankelende debuut van acteurskoppel Jeroen van Koningsbrugge en Marie-Claire Witlox

Elvis en Jones wonen in een oud huis in het centrum van Amsterdam. Hun vader is rechercheur bij de politie en hun moeder is kunstschilder. Op een dag vinden ze een roestig oud doosje op zolder. Daarin zit een brief, die in 1967 is geschreven door een meisje genaamd Hannah. Op de dag van haar verhuizing heeft ze een speurtocht gemaakt voor de kinderen die na haar in haar geliefde huis zullen komen wonen. Voor Elvis en Jones dus!

Broer en zus aarzelen geen moment en besluiten de aanwijzingen uit de brief op te volgen, ook al vindt Elvis het best spannend om ’s nachts bij volle maan zijn kamer uit te sluipen en moet Jones steeds héél nodig plassen als ze nerveus is. Het is het begin van een spannende zoektocht die leidt naar een stokoude misdaad die hun vader nodig moet oplossen...

Elvis & Jones is een spannend verhaal over twee stoere kinderen en een oude misdaad, met een mooie bijrol voor de stad Amsterdam!

Details

ImprintVan Goor
UitgeverUitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 12 december 2019
ISBN 9789000370788
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 46m 4s
Bestandsgrootte 75 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Jeroen van Koningsbrugge (1973) is acteur, zanger en regisseur. Hij werd bekend met het improvisatie-programma De Lama's, maakt samen met Dennis van de Ven het satirische tv-programma Draadstaal en de misdaadserie Smeris. Hij is als team captain te zien in Ik hou van Holland en speelde hoofdrollen in de films Riphagen, De Surprise en Schone handen. Marie-Claire Witlox is actrice, violiste, zangeres en danseres en speelde in vele theaterproducties, waaronder de boekvertolkingen van Kikker van Max Velthuijs en Mr Finney van Laurentien van Oranje, beiden bij Theater Terra. In 2018 speelde ze onder meer in de films The Conductor en Rafael. Jeroen en Marie-Claire zijn getrouwd en baseerden de avonturen van Elvis en Jones op hun eigen kinderen.

Toon aanbod