Voor Yasmin
Voor Yasmin

Voor Yasmin

Wanneer de enige bij wie je wilt zijn er niet meer is

De beste vriendin van Myrthe, Yasmin, overlijdt plotseling. Ze besluit een brief te schrijven. Al schrijvend doet ze een poging te verwerken wat er gebeurd is. Langzaamaan pakt ze haar leven weer op.

Auteur

Esther Walraven

Spreker

Esther Walraven

Speelduur

2 uur 1 min

€ 7,99

Beschrijving

Wanneer de enige bij wie je wilt zijn er niet meer is. Op een zonnige middag in maart 2020 gebeurt het ondenkbare: Yasmin, de beste vriendin van Myrthe, overlijdt totaal onverwacht aan de gevolgen van een onbekend virus dat enkele maanden eerder uitbrak. De dood van haar beste vriendin komt als een enorme schok voor Myrthe, maar het echte besef van wat er gebeurd is, komt later pas. Is zij schuldig aan de dood van haar vriendin? Waarom mag zij verder leven en Yasmin niet? En wat heeft haar leven nog voor zin, nu Yasmin er niet meer is? Myrthe worstelt in haar eentje met deze vragen en sluit zich af voor de buitenwereld. De enige bij wie ze nu wil zijn, is er niet meer. In haar wanhoop besluit ze een brief te schrijven aan Yasmin. Al schrijvend doet ze een poging te verwerken wat er gebeurd is. En langzaamaan pakt ze haar leven weer op. Voor Yasmin. Voor Yasmin is onderdeel van de Best of YA | XS-reeks. Meer lezen uit deze reeks? Lees ook: Girl 6, Mijn nacht met Vedder en De laatste uren van Josephine Donkers

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

22 november 2021

ISBN

9789000381692

Taal

Nederlands

Speelduur

2 uur 1 min

Bestandsgrootte

169 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Esther Walraven is schrijfster van (educatieve) kinderboeken, wetenschapper en universitair docent gezondheidspsychologie. Ze schreef o.a. Waarom achtbanen te gek zijn!, Waarom je eigen scheten soms niet zo erg stinken en Waarom je (meestal) gek bent op... In 2016 verscheen haar YA-debuut Daan & Nadia.