Rivieren van zand
Rivieren van zand

Rivieren van zand

James Bond-achtig avontuur over Alex (12) die undercover gaat om zijn vermiste moeder te zoeken. Hij belandt in een spannend safari-avontuur waarbij ze in de ruige natuur op dieren moeten jagen.

Serie

Undercover deel 1

Auteur

Chris Kooi

Spreker

Kevin Hassing

Speelduur

5 uur 42 min

€ 14,99

Beschrijving

Een James Bond-achtig avontuur dat je doet verlangen naar meer Voor fans van Chris Bradford, Rick Riordan en De Grijze Jager De 12-jarige Alex gaat net aan tafel met zijn vader (zijn moeder is op zakenreis) als de bel gaat. Het is Boris, de chef van zijn moeder: ze is verdwenen. Sterker nog, ze is eigenlijk geheim agent en werkt voor Interpol! Wanneer Alex' beste vriend Mo via een chat in hun favoriete game een cryptisch bericht heeft ontvangen dat alleen Alex kan ontcijferen, blijkt hij een onmisbare schakel te zijn. Voor hij het weet, zit Alex met Boris in een vliegtuig. Met een andere naam in een nieuw paspoort, en zonder zijn eigen spullen. In Kenia gaan ze undercover op zoek naar Alex' moeder en belanden in een spannend safari-avontuur waarbij ze in de ruige natuur op wilde dieren moeten jagen. Ze weten niet wie ze kunnen vertrouwen, maar een Keniaanse jongen, Lemayan, lijkt de sleutel tot het raadsel te zijn. Uiteindelijk ontdekt Alex waar zijn moeder wordt vastgehouden. Ze moet direct gered worden, want ze is in levensgevaar. De Undercover-serie bestaat uit: Rivieren van zand Het stenen doolhof De ijzeren tijger

Details

Imprint

Van Goor

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

7 mei 2024

ISBN

9789000395460

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 42 min

Bestandsgrootte

476 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Chris Kooi (1977) werkt als redacteur voor een grote Nederlandse uitgeverij. Hij is geboren in Groningen en groeide op in Nairobi. Na zijn studie werkte hij jarenlang als reisleider in Oost- en Zuidelijk Afrika. Chris woont in Amsterdam, samen met zijn vriendin en twee jonge kinderen. In 2020 verscheen zijn debuut Undercover 1 – Rivieren van zand.

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Wondermond

Anne-Gine Goemans

€ 14,99
Van onder naar boven

Van onder naar boven

Kevin Hassing

€ 9,99
Grimwoud

Grimwoud

Jennifer Killick

€ 11,99
Geheim verlangen

Geheim verlangen

Maya Banks

€ 14,99