Alles over zwangerschap, bevalling en kraamtijd
Alles over zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Alles over zwangerschap, bevalling en kraamtijd

Adviezen en tips van een verloskundige

Dit boek voor de zwangere vrouw (en haar partner) staat vol betrouwbare informatie, handige lijstjes en anekdotes uit de praktijk van verloskundige Marlies Koers. Ook de eerste duizend dagen vanaf het moment van conceptie komt aan bod.

Auteur

Marlies Koers

Spreker

Miranda Jansen

Speelduur

13 uur 36 min

€ 12,99

Beschrijving

'Een boek met betrouwbare informatie over zwangerschap, bevalling en kraamperiode, dat fijn is om te lezen. Laat dat maar aan verloskundige Marlies over!' David Borman, trainer, verloskundige en auteur van Aanpakken voor aanstaande vaders Na de bestseller Dagboek van een verloskundige nu ook het handboek, met alles wat je wilt weten over zwangerschap, bevalling en kraamtijd Het is een van de meest bijzondere periodes in een mensenleven: van een positieve zwangerschapstest tot het moment dat je voor het eerst de geur van je kind kunt opsnuiven. Deze fase – de zwangerschap, de bevalling en ook de kraamtijd – is niet alleen levensveranderend voor de zwangere aanstaande moeder, maar ook voor haar partner. Verloskundige Marlies Koers, zelf net moeder geworden, is er na jaren praktijkervaring van overtuigd dat het samen beleven van deze periode niet alleen fijn is, maar ook bijdraagt aan de gezondheid en de ontwikkeling van de baby. Alles over zwangerschap, bevalling en kraamtijd is een prettige en liefdevol geschreven wegwijzer. Het staat boordevol betrouwbare informatie, handige lijstjes en anekdotes uit Marlies' praktijk. Ook het belang van de eerste duizend dagen vanaf het moment van conceptie komt uitgebreid aan bod. Marlies Koers is de bekendste schrijvende verloskundige van Nederland en schreef eerder over haar belevenissen in de verloskundige praktijk de bestsellers Dagboek van een verloskundige en Sorry dat ik je wakker bel. Ze studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie Groningen. Ze werkt met vier collega's in een middelgrote praktijk in Deventer. Marlies gelooft dat een goede voorbereiding zorgt voor een gezonde zwangerschap en dat je daardoor beter bevalt. Ze draagt hier graag een steentje aan bij door haar kennis en ervaring te delen, door te inspireren en betrouwbare voorlichting te geven. Ook organiseert zij thema-avonden, workshops en symposia op het gebied van verloskunde.

Details

Imprint

Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

17 juli 2024

ISBN

9789000397051

Taal

Nederlands

Speelduur

13 uur 36 min

Bestandsgrootte

1123 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Marlies Koers is de bekendste schrijvende verloskundige van Nederland en schreef eerder over haar belevenissen in de verloskundige praktijk de bestsellers Dagboek van een verloskundige en Sorry dat ik je wakker bel. Ze studeerde in 2013 af aan de Verloskunde Academie Groningen. Ze werkt met vier collega's in een middelgrote praktijk in Deventer. Marlies gelooft dat een goede voorbereiding zorgt voor een gezonde zwangerschap en dat je daardoor beter bevalt. Ze draagt hier graag een steentje aan bij door haar kennis en ervaring te delen, door te inspireren en betrouwbare voorlichting te geven. Ook organiseert zij thema-avonden, workshops en symposia op het gebied van verloskunde.

Meer auteur Marlies Koers Bekijk alles

Sorry dat ik je wakker bel
€ 14,99

Meer spreker Miranda Jansen Bekijk alles

Oog in oog

Oog in oog

Anita Kroef

€ 9,99
Hoogtepunt

Hoogtepunt

François Hervé, Chloé De Bie

€ 9,99
It's all about the clit

It's all about the clit

Lotte Sierens

€ 12,99
Alles brandt

Alles brandt

Juan Gómez-Jurado

€ 14,99