Luistervoorbeeld

Mindful en mindblowing seks

Auteur Jessica Graham
Spreker Ingeborg Wieten
VertalerKatja Kaiser
Speelduur 9u 1m 15s
€ 15,00

Beschrijving

Mindful & mindblowing seks van Jessica Graham is het boek over seks waar je op hebt zitten wachten. Breng mindfulness in je seksleven en stel jezelf open voor een ruimer en rijker leven in het nu. Jessica Graham laat zien dat ieder moment in het nu een kans biedt om spiritueel te ontwaken.

Stijlvol, eerlijk, inhoudelijk en vooral zonder plaatjes, trivialiteiten of platte algemeenheden. Jessica Graham laat je in dit boek zien dat spiritualiteit en seks gaan heel goed samen gaan. Sterker nog: seks is de ultieme spirituele oefening! Het gaat om tijd en échte aandacht voor elkaar. Met dit uitgangspunt geeft ze je onder andere mindfulness- en meditatieoefeningen die je kunt gebruiken om je open te stellen voor jezelf en voor elkaar. Zo durf je langzamerhand je verlangens en gevoelens steeds meer uit te spreken, en ernaar te handelen. Op een mindful manier, met een belangrijke rol voor kwetsbaarheid en intimiteit.

De persoonlijke verhalen in dit boek zijn verhelderend en spiegelend. Jessica Graham gaat in op alle aspecten en vormen van seks: van orgasmes met je ogen open tot trio's tot seksueel trauma. Vanuit een positieve en non-traditionele kijk op seks behandelt ze (non)monogamie, seksuele energie, de voordelen van pornografie, hoe om te gaan met een partner die geen zin in seks heeft en nog veel meer. Alles is bespreekbaar, alles mag.

Details

ImprintUitgeverij AnkhHermes
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 12 november 2019
ISBN 9789020216349
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 1m 15s
Bestandsgrootte 496 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jessica Graham

Jessica Graham is actrice en eveneens een populaire mindfulness leraar, blogger en seks coach. Ze won diverse prijzen voor haar film- en acteerwerk.

Toon aanbod