Psychologie van een gebroken hart
Psychologie van een gebroken hart

Psychologie van een gebroken hart

Psychologie van een gebroken hart' van Akke-Jeanne Klerk laat zien dat een gebroken hart kan helen, en dat je er zelfs sterker uit kunt komen!

Auteur

Akke-Jeanne Klerk

Spreker

Ingeborg Wieten

Speelduur

5 uur 5 min

€ 15,00

Beschrijving

Akke-Jeanne Klerk schreef met Psychologie van een gebroken hart een prachtig, hoopvol boek over iets wat ons allemaal overkomt in ons leven: een gebroken hart. Na een verbroken liefde, maar ook na het verlies van een dierbare, een onvervulde levenswens of het verlies van een baan kunnen we ons hart breken. Een moeilijk en verdrietig proces, maar Akke-Jeanne laat ons zien dat het herstelproces begrijpen – het omzetten van een gebroken hart in persoonlijke groei – perspectief biedt. Ontwikkel compassie met jezelf en anderen, neem de regie in eigen hand en stippel je eigen koers uit. Zo open je de deur naar de volle ervaring van het bestaan en ben je vrij om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Volg je hart opnieuw!

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

23 oktober 2020

ISBN

9789020217407

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 5 min

Bestandsgrootte

419 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Akke-Jeanne Klerk (1975) woont in Amsterdam. Zij werkt als Professioneel Coach en zij is mede-oprichter van Jung Platform; een online aanbieder van psychologische en spirituele cursussen. Vanaf half augustus staat daar ook haar cursus ‘Heartbreak and Its Invitations’ dat gebaseerd is op haar boek. www.jungplatform.com

Meer spreker Ingeborg Wieten Bekijk alles

Van mij alleen & Het ritme van mijn hart
€ 14,99
Intuïtieve ontwikkeling
€ 15,00
2044

2044

Robert Bridgeman

€ 14,95
Gedwongen liefde

Gedwongen liefde

Maria Genova

€ 12,95