Heks in het groen
Heks in het groen

Heks in het groen

Over oerkracht en natuurmagie

Leer alles over oerkracht, natuurmagie, rituelen, elementen en de seizoenen in 'Heks in het groen' van bestsellerauteur Lunadea, een van Nederlands bekendste heksen!

Auteur

Lunadea

Spreker

Lunadea

Speelduur

5 uur 26 min

€ 15,00

Beschrijving

"De magie van de natuur is groot en symbolisch. Door je te verbinden met het groen ga je die magie steeds meer ervaren en zul je merken dat je leven steeds rijker wordt. In de natuur schuilt een enorme kracht en in het wisselen van de seizoenen zit symboliek verborgen. Door middel van magie en rituelen kun je die kracht leren aanvoelen. Lunadea legt uit hoe je de beleving en verbinding met de natuur weer terugvindt en vasthoudt. Dat doet zij op haar eigen heldere en sympathieke no-nonsense manier, vol eigen ervaringen en tips om zelf toe te passen. “Hekserij is een manier van leven waarbij je de connectie met de natuur en het leven aanvoelt” – Lunadea"

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

20 januari 2022

ISBN

9789020217599

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 26 min

Bestandsgrootte

298 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Lunadea is Nederlands bekendste traditionele heks. Zij verdiept zich al 20 jaar in hekserij, heeft diverse opleidingen gevolgd en inwijdingen ontvangen. Als lerares heeft ze al honderden heksen opgeleid en hun geleerd te vertrouwen op hun eigen oerkracht. https://www.lunadea.nl/

Meer auteur Lunadea Bekijk alles

De weg van de heks
€ 15,00