Boek van vergeving
Boek van vergeving

Boek van vergeving

Een gids van wond naar wonder

‘Boek van vergeving’, het tweede deel uit Willem Glaudemans’ Biblios-serie, is een praktische gids voor iedereen die met vergevingskwesties te maken heeft.

Serie

Biblos-serie deel 2

Auteur

Willem Glaudemans

Spreker

Willem Glaudemans

Speelduur

3 uur 31 min

€ 15,00

Beschrijving

Is vergeven moeilijk? Velen denken van wel. Ze zien het als een lang en moeizaam proces dat veel energie en tijd kost. Maar dit hoeft echt niet zo te zijn. Je schaadt alleen jezelf als je niet vergeeft, en dat kost pas veel tijd en energie. Dit boek geeft je alle middelen in handen om snel en effectief te vergeven. Ook bij kwesties die misschien al heel lang spelen of lang geleden gebeurd zijn. Je krijgt van Willem Glaudemans een voor een alle bouwstenen voor vergeving op een lichte manier aangereikt. Elke stap kan jou direct de ervaring van bevrijding brengen. Daarnaast biedt dit boek je twee methoden voor vergeving en zelfvergeving: eentje voor ‘wat taaiere ego’s’ en eentje die de kwestie direct overgeeft aan een hoger niveau. Het sleutelwoord hier is overgave. ‘Boek van vergeving’ is een praktische gids voor iedereen die in zijn leven met vergevingskwesties te maken heeft en er meteen iets aan wil doen. Uit Willem Glaudemans' inleiding: "Vergeving is in mij nog dieper geïntegreerd, mede dankzij de vele honderden mensen die ik heb mogen begeleiden. En er is een nieuwe methode van vergeving ontstaan die snel en effectief werkt, en gemaakt lijkt voor deze tijd. Dat is misschien wel de voornaamste reden om dit boek te schrijven. Deze nieuwe inzichten hebben vergeven nog dichterbij gebracht, het kan nog doeltreffender, nog gewoner. Dit is dus een praktische gids om direct te vergeven. De taal is zo helder en direct mogelijk, dus dat kan nooit het excuus meer zijn om niet te gaan vergeven. Dit is inderdaad ‘vergeven voor dummies’."

Details

Imprint

AnkhHermes, Uitgeverij

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

4 juni 2022

ISBN

9789020219289

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 31 min

Bestandsgrootte

193 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Willem Glaudemans is al vele jaren een geliefd auteur van AnkhHermes. Hij was de eindredacteur van de vertaling van Een cursus in wonderen en medevertaler van de Nag Hammadi-geschriften. Hij schreef de complete Biblos-serie (Boek van wonderen, Boek van het eeuwige leven, Boek van vergeving, Boek van de levensmissie, Boek van de Universele Wetten, Boek van het Licht en de Liefde, Boek van het Zelf, Boek van het Scheppen). Een aantal hoofdthema’s waarmee hij zich bezig houdt zijn vergeving, Een cursus in wonderen, levensmissie, non-dualiteit, leven na de dood en schepping. De Biblos-serie is daar het meest tastbare gevolg van.

Meer auteur Willem Glaudemans Bekijk alles

Universele spiritualiteit

Universele spiritualiteit

Willem Glaudemans

€ 15,00
Reis van de ziel

Reis van de ziel

Willem Glaudemans

€ 6,99

Meer spreker Willem Glaudemans Bekijk alles

Universele spiritualiteit

Universele spiritualiteit

Willem Glaudemans

€ 15,00