Luistervoorbeeld

Raak me. Niet.

Auteur Laura Kneidl
Spreker Lotte Horlings
Speelduur 11u 38m 34s
€ 14,99

Beschrijving

'Raak me. Niet.' van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Laura Kneidl schreef met 'Raak me. Niet.' een meeslepend eerste deel van een new adult-serie, dat eindigt met een grote cliffhanger. Het verhaal van Sage en Luca gaat verder in het tweede deel, 'Verlies me. Niet.'.

Details

ImprintZ&K
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 21 april 2020
ISBN 9789020535921
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 38m 34s
Bestandsgrootte 959 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Laura Kneidl is een Duitse new adult- en fantasy-auteur. Ze schreef in 2009 haar eerste boek, geïnspireerd door haar favoriete auteurs. Met Raak me. Niet. en Verlies me. Niet.' stond Kneidl meerdere weken in de Duitse SPIEGEL-bestsellerlijst.

Toon aanbod