Bij twijfel hard zingen
Bij twijfel hard zingen

Bij twijfel hard zingen

Ontwapenende memoires van een unieke stem: Francis van Broekhuizen vertelt openhartig over muziek, het geloof en haar coming-out.

Auteur

Francis van Broekhuizen

Spreker

Francis van Broekhuizen

Speelduur

5 uur 52 min

€ 14,99

Beschrijving

In Bij twijfel hard zingen gaat Francis van Broekhuizen, ’s lands geliefdste operazangeres, musicalster, tekenaar en tv-personality, dieper in op de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven. De geliefde en fascinerende Van Broekhuizen, bekend van theater, radio en televisie, wijdt op eigenzinnig en ontroerende wijze uit over haar roerige leven, ondersteund door haar eigen humoristische illustraties. Volledig open en eerlijk vertelt zij over haar leven als misdienaar bij de nonnen, haar geloof in God, haar coming-out, gepest worden en natuurlijk haar liefde voor opera en het podium. ‘Francis van Broekhuizen schrijft makkelijk en licht, maar zo herkenbaar en beleefd… Je hoort het haar zingen!’ Paul de Leeuw ‘Francis veroverde in korte tijd veel harten met haar goudeerlijke humor.’ Libelle

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

11 juli 2022

ISBN

9789021030586

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 52 min

Bestandsgrootte

322 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Francis van Broekhuizen (1975) studeerde in 2004 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze is opera- en musicalzangeres (Carmen, Tosca, The Sound of Music, e.v.a.), heeft een rubriek over opera op NPO Radio 4, maakt een podcast over klassieke muziek en is geregeld op tv te zien.

In Bij twijfel hard zingen vertelt Francis openhartig over muziek, het geloof en haar coming-out.