Moord voor de avonddienst
Moord voor de avonddienst

Moord voor de avonddienst

Het slaperige stadje Champton wordt grof wakker geschud wanneer lang verborgen geheimen worden opgegraven.

Serie

Auteur

Richard Coles

Spreker

Louis van Beek

Speelduur

8 uur 21 min

€ 14,99

Beschrijving

Dit eerste deel in de Pastoor Clement-serie, Moord voor de avonddienst, heeft alles: dominees, onbeleefde oude dames, teckels en moord… Daniel Clement is al acht jaar pastoor in Champton. Hij woont er in de pastorie, samen met zijn moeder – de eigenwijze, onverschrokken maar ook lichtelijk irritante weduwe Audrey – en zijn twee teckels. Wanneer Daniel een plan aankondigt om een toilet in de kerk te installeren, is de parochie plotseling (en onverwacht) verdeeld: terwijl iedereen fel stelling neemt, dreigen lang verborgen geheimen de schijnbare rust van het dorp te verscheuren. En dan wordt Anthony Bowness achter in de kerk dood aangetroffen, in de nek gestoken met een snoeischaar. Terwijl de politie de zaak onderzoekt, vallen er steeds meer doden. Daniel probeert ondertussen zijn afbrokkelende gemeenschap bij elkaar te houden... en een moordenaar te pakken te krijgen. ‘Ik wacht al lang op een thriller over dominees, onbeleefde oude dames, moord en teckels... et voilà!’ – DAWN FRENCH

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

2 juli 2022

ISBN

9789021032924

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 21 min

Bestandsgrootte

688 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Richard Coles (1962) is priester, schrijver, muzikant, journalist en radiomaker. In de jaren tachtig vormde hij samen met Jimmy Sommerville The Communards en had meerdere top tien-hits. Hij schreef eerder non-fictie en deed mee aan Strictly Come Dancing.

De Pastoor Clement-serie is het succesvolle misdaaddebuut van priester Richard Coles. Moord voor de Avonddienst is het eerste deel van de cosy-crimeserie. Pastoor Daniel Clement gaat op jacht naar de moordenaar die opduikt, wanneer hij met vernieuwende plannen voor de pastorie komt.

Meer spreker Louis van Beek Bekijk alles

Universum te koop

Universum te koop

Ashlee Vance

€ 15,99
Beneden in het dal

Beneden in het dal

Paolo Cognetti

€ 15,99
De ontdekking van Holland
4.0
€ 14,99
Het Wytham mysterie

Het Wytham mysterie

Colin Dexter

€ 12,99