Het recept voor geluk in de Ierse pub
Het recept voor geluk in de Ierse pub

Het recept voor geluk in de Ierse pub

Wat als je het roer omgooit en serveerster wordt in een pub in Ierland? Dan ontmoet je gegarandeerd interessante mensen.

Serie

Klavertje deel 3

Auteur

Anne Labus

Spreker

Momo Samwel

Speelduur

10 uur 11 min

€ 14,99

Beschrijving

Het recept voor geluk in de Ierse pub is het derde deel in de Klavertjes-serie van Anne Labus. Lou is ongelukkig in haar werk. Als ze toevallig in de krant leest dat de kleine pub in Busby op zoek is naar een nieuwe serveerster, pakt ze haar koffers en rijdt naar het rustige dorp. Claire en Fergus, de eigenaren van de pub, vinden Lou meteen leuk en bieden haar aan om bij hen te komen inwonen. Dan staat Sean, hun zoon, op een dag onaangekondigd voor de deur. Werken in de pub had hij tot nu toe altijd uitgesloten, maar nu zijn relatie plotseling over is, besluit hij om nog een tijdje in Ierland te blijven. Ook om zijn moeder, die aan een hartziekte lijdt, te ontlasten. Sean maakt het Lou niet makkelijk, maar er is iets aan de humeurige chef-kok wat haar intrigeert. En dan is er nog Gary, de knappe dierentrainer. Alsof dat nog niet genoeg was, duiken de schaduwen van het verleden ook op in Lou's nieuwe leven, waardoor alles in gevaar komt… Voor de lezers van Jenny Colgan, Robyn Carr en Manuela Inusa.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

24 november 2023

ISBN

9789021043951

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 11 min

Bestandsgrootte

839 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Anne Labus, geboren in 1957, woont in de buurt van Bonn met haar man, de schrijver Udo Weinborner. Na een opleiding tot bankbediende werkte ze onder meer als freelancefitness- en Pilates-trainer. Ze gaf haar passie voor reizen door aan haar zoon, die van Hawaii zijn thuis maakte. De auteur ontspant tijdens het koken, houdt van bergtochten en lange strandwandelingen. Inspiratie voor haar romans vindt ze in Ierland en Italië of op Spiekeroog.

Meer auteur Anne Labus Bekijk alles

Het winterse wolwinkeltje
€ 14,99
Het tassenatelier vol liefde
€ 14,99

Meer spreker Momo Samwel Bekijk alles

De perfecte zoon

De perfecte zoon

Freida McFadden

€ 14,99
Het winterse wolwinkeltje
€ 14,99
In de verte, de zee

In de verte, de zee

Laura Spence-Ash

€ 15,99
Het tassenatelier vol liefde
€ 14,99