Je bent prachtig
Aanbieding
Je bent prachtig

Je bent prachtig

De nummer 1-romanbestseller uit Amerika van 2023. Een schitterend, meeslepend familiedrama. Van de auteur van Lieve Edward.

Auteur

Ann Napolitano

Spreker

Nienke Brinkhuis

Speelduur

15 uur 33 min

€ 14,99 € 7,49 50% korting

Beschrijving

Vier zussen. Een onmogelijke liefde. Een hartverscheurende familiegeschiedenis. Je bent prachtig is een schitterende, meeslepende roman. Voor de lezers van Shelley Read en Isabel Allende. Wanneer de introverte William Waters trouwt met de bruisende Julia Padavano, wordt hij als vanzelf opgenomen in haar chaotische, liefdevolle familie. Het is alsof de wereld om hem heen ineens verlicht wordt. Julia en haar drie zussen zijn onafscheidelijk: Sylvie, de dromer van de familie, is het gelukkigst met haar neus in een boek; Cecelia is een vrijgevochten kunstenaar; en Emeline zorgt geduldig voor hen allemaal. Maar dan komt de duisternis uit Williams verleden naar boven, die niet alleen Julia's zorgvuldig uitgedachte plannen voor hun toekomst in gevaar brengt, maar ook de onwrikbare toewijding van de zussen aan elkaar. Het resultaat is een catastrofale familiebreuk die hun leven voor generaties verandert. Kan liefde een gebroken mens heel maken? Dat is de simpele maar doordringende vraag die centraal staat in deze bejubelde familieroman – een hommage aan Louisa May Alcotts klassieker Little Women.

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

12 april 2024

ISBN

9789021046785

Taal

Nederlands

Speelduur

15 uur 33 min

Bestandsgrootte

855 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Ann Napolitano veroverde op een stormachtige manier de literaire wereld met haar indrukwekkend mooie roman Lieve Edward. Dat werd een bestseller en is verfilmd als tv-serie. Je bent prachtig is opnieuw een beeldschone, gelaagde familieroman.

Meer auteur Ann Napolitano Bekijk alles

Aanbieding Lieve Edward

Lieve Edward

Ann Napolitano

€ 14,99 € 7,49

Meer spreker Nienke Brinkhuis Bekijk alles

€ 14,99
De nomade

De nomade

Anya Niewierra

€ 14,99

Goed ruziemaken

John Gottman, Julie Schwartz Gottman

€ 15,99
De vergeten buurttuin

De vergeten buurttuin

Sharon Gosling

€ 14,99