Zeven briefjes
Zeven briefjes

Zeven briefjes

Hoeveel briefjes zijn er nodig om die ene leuke man te vinden? Luister nu de nieuwe feelgoodroman van de auteur van Het zolderkamertje aan de Bloemgracht.

Auteur

Mia Zomerdijk

Spreker

Anne Lichthart

Speelduur

7 uur 33 min

€ 12,99

Beschrijving

In Zeven briefjes van Mia Zomerdijk is Leonie heel tevreden met haar leven als leerkracht van groep twee en streeft ze haar droom na om schrijfster te worden. Toch ontbreekt er iets: die ene speciale persoon in haar leven.

Leonie heeft geen interesse in online daten; ze vertrouwt liever op het lot. Daarom verstopt ze zeven briefjes op plaatsen waar ze leuke mannen verwacht: in haar favoriete boek in de boekhandel, in een Noorse trui in een vintagewinkel, in het museum. Het werpt zijn vruchten af: diverse dates dienen zich aan, sommige meer geslaagd dan andere.

Maar dan laat het lot ook zijn andere kant zien. Wat blijft er over van dromen als alle hoop vervlogen is? Of is het beter om te blijven geloven in wat het leven voor je in petto heeft?

Details

Imprint

Luitingh Sijthoff

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

21 juni 2024

ISBN

9789021050515

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 33 min

Bestandsgrootte

415 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Mia Zomerdijk is het pseudoniem van Iris Boter. Zij schreef al 35 boeken voor jong en oud, waaronder de thriller Buiten bereik. In 2022 verscheen haar feelgood Het zolderkamertje aan de Bloemgracht, die heel goed werd ontvangen. Zeven briefjes is haar nieuwste feelgood. Vol humor, twijfels en romantiek.


Meer auteur Mia Zomerdijk Bekijk alles

Het zolderkamertje aan de Bloemgracht
5.0
€ 14,99

Meer spreker Anne Lichthart Bekijk alles

€ 14,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99

Steekspel

Kelly Dellene

€ 9,99
Ik hoor bij jou

Ik hoor bij jou

Lizzie Page

€ 14,99