Luistervoorbeeld

Blauwzuur

Auteur Arnaldur Indridason
Spreker Mathijs Deen
Speelduur 8u 51m 8s
€ 12,99

Beschrijving

Reykjavík is aan het begin van de Tweede Wereldoorlog een stad van veertigduizend inwoners. In de eerste oorlogsjaren stromen er met de bezettingstroepen tienduizenden militairen binnen. Hun relatie met de plaatselijke vrouwelijke bevolking is velen een doorn in het oog.

Wanneer in de zomer van 1941 in een goedkoop huurappartement in Reykjavík een handelsreiziger dood wordt aangetroffen, blijkt hij te zijn doodgeschoten met een Amerikaans wapen. Thorson en Flóvent komen iets op het spoor dat groter is dan de handelsreiziger alleen en wat verdacht veel lijkt op een Duits complot.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 25 mei 2017
ISBN 9789021407647
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 51m 8s
Bestandsgrootte 486 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Een van 's werelds beste thrillerauteurs.' - Trouw


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arnaldur Indridason

Arnaldur Indridason (Reykjavík, 1961) is historicus en schrijver. Hij is winnaar van de Martin Beck Award (voor de beste thriller in Noord-Europa) en de CWA Gold Dagger Award (de grootste prijs voor het spannende boek). Van Indridasons boeken zijn wereldwijd elf miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland en Vlaanderen zijn het bestsellers. In de jaarlijkse thrillergids van Vrij Nederland kregen twee van zijn boeken het maximale aantal van vijf sterren toebedeeld.

Toon aanbod