Luistervoorbeeld

Onland

SerieErlendur deel 14
Auteur Arnaldur Indridason
Spreker Mathijs Deen
Speelduur 7u 57m 10s
€ 11,99

Beschrijving

IJsland, 1979. In een meer bij de krachtcentrale op Reykjanes ontdekt een vrouw een verminkt lichaam. Er zijn aanwijzingen dat de dode iets te maken heeft gehad met de militaire basis op de Miðnesheiði. Daar stelt men echter geen prijs op samenwerking met de IJslandse politie. Erlendur en zijn mentor Marion Briem proberen via allerlei omwegen informatie te verzamelen. Erlendurs aandacht wordt bovendien in beslag genomen door een andere zaak: die van een meisje uit Reykjavík, dat ongeveer vijfentwintig jaar eerder spoorloos is verdwenen.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 26 september 2017
ISBN 9789021408842
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 57m 10s
Bestandsgrootte 437 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Het voert allemaal naar een grootse finale, fraai beschreven, zonder franje, in de no-nonsensestijl die we van Indriðason gewend zijn. In het toch al imposante oeuvre van de IJslandse auteur is Onland wederom een pareltje. Wie hem nu nog niet kent, lees die man! ****' - De Volkskrant


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arnaldur Indridason

Arnaldur Indridason (Reykjavík, 1961) is historicus en schrijver. Hij is winnaar van de Martin Beck Award (voor de beste thriller in Noord-Europa) en de CWA Gold Dagger Award (de grootste prijs voor het spannende boek). Van Indridasons boeken zijn wereldwijd elf miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland en Vlaanderen zijn het bestsellers. In de jaarlijkse thrillergids van Vrij Nederland kregen twee van zijn boeken het maximale aantal van vijf sterren toebedeeld.

Toon aanbod