Luistervoorbeeld

Valkuil

Auteur Arnaldur Indridason
Spreker Mathijs Deen
Speelduur 9u 33m 9s
€ 11,99

Beschrijving

In Finland wacht een jonge IJslandse vrouw op haar geliefde. Ze willen per schip naar IJsland terug, om de oorlog te ontvluchten die zich nu tot de noordelijke landen heeft uitgebreid. Haar verloofde komt echter niet opdagen.

Een paar jaar later heeft de Tweede Wereldoorlog een hoogtepunt bereikt en is IJsland bezet door geallieerde troepen. In Reykjavík is de bevolking in rep en roer, omdat aan het strand van Nauthólsvík een lichaam is aangespoeld. Niet veel later wordt een jongen aangevallen achter een legerkroeg en wordt een vrouw die veel contacten heeft onder militairen als vermist opgegeven. Thorson en Flóvent volgen tegenstrijdige en gevaarlijke sporen naar een gruwelijke ontknoping.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 18 juni 2018
ISBN 9789021414775
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 33m 9s
Bestandsgrootte 525 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Indriðason is een begenadigd verteller, een bedenker van sterke plotlijnen die elkaar elegant kruisen en een historicus met een passie voor IJsland in de Tweede Wereldoorlog. ****' - Vrij Nederland


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Arnaldur Indridason

Arnaldur Indridason (Reykjavík, 1961) is historicus en schrijver. Hij is winnaar van de Martin Beck Award (voor de beste thriller in Noord-Europa) en de CWA Gold Dagger Award (de grootste prijs voor het spannende boek). Van Indridasons boeken zijn wereldwijd elf miljoen exemplaren verkocht. Ook in Nederland en Vlaanderen zijn het bestsellers. In de jaarlijkse thrillergids van Vrij Nederland kregen twee van zijn boeken het maximale aantal van vijf sterren toebedeeld.

Toon aanbod