Luistervoorbeeld

Moord, doodslag en andere zaken

Auteur Yehudi Moszkowicz
Spreker Max Moszkowicz
Speelduur 2u 2m 22s
€ 9,49

Beschrijving

De moord met de koekenpan, het bejaarde trio en natuurlijk het bloedbad in Club Mon Cheri, advocaat Yehudi Moszkowicz staat verdachten en slachtoffers van de meest aansprekende rechtszaken van Nederland bij. In Moord, doodsag en andere zaken beschrijft hij in een serie opzienbarende verhalen zijn dagelijkse praktijk. Van het moment dat zijn telefoon gaat en een net gearresteerde verdachte om zijn hulp vraagt, tot het moment dat de hamer van de rechter neerkomt en het vonnis wordt geveld.

Moszkowicz laat de mensen achter de krantenkoppen zien. Soms heel normale mensen die in een uitzonderlijke positie terecht zijn gekomen, maar ook beroepscriminelen die een ander moreel kompas hebben. Hoe verdedig je zo iemand? En passant geeft Moszkowicz een prachtig inkijkje in het Nederlandse rechtssysteem, dat niet zo soft is als veel mensen denken. True crime op zijn best.

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 29 oktober 2018
ISBN 9789021416083
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 2m 22s
Bestandsgrootte 112 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Yehudi Moszkowicz

Yehudi Moszkowicz (1981) is de jongste advocaat uit het beroemde advocatengeslacht. In 2013 startte hij zijn eigen kantoor dat al snel succesvol werd.

Toon aanbod