Luistervoorbeeld

De fout

SerieOff campus deel 2
Auteur Elle Kennedy
Voorlezer Ingeborg Wieten, Kevin Hassing
Speelduur 9u 20m 50s
€ 12,99

Beschrijving

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje dat psychologie studeert.

Ze raken aan de praat en uiteindelijk belanden ze samen op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettend leuke avond, maar Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

Details

ImprintVolt
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 18 maart 2019
ISBN 9789021417462
Taal Nederlands
Speelduur 9u 20m 50s
Bestandsgrootte 513 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Elle Kennedy
Elle Kennedy

Elle Kennedy (1982) is een populaire New Adult-auteur. Ze studeerde Engels aan York University en woont in Toronto, Canada.

Toon aanbod