Vijf stappen van jou
Vijf stappen van jou

Vijf stappen van jou

Kan je van iemand houden die je nooit kunt aanraken?

Auteur

Rachael Lippincott

Spreker

Barbara Sloesen

Speelduur

7 uur 9 min

€ 10,99

Beschrijving

Stella Grant houdt ervan om controle te hebben. Om haar taaislijmziekte te beheersen en de mogelijkheid van longtransplantatie te behouden, moet Stella zes stappen afstand houden met alles en iedereen. Het enige waar Will Newman controle over wil hebben, is het verlaten van het ziekenhuis. Binnenkort wordt hij achttien en kan hij alle apparaten loskoppelen en de wereld zien.

Will is precies waar Stella van weg moet blijven. Als hij alleen al op haar ademt, zou ze haar plek op de transplantatielijst kwijt kunnen raken. Een van hen zou zelfs kunnen sterven. Afstand: zes stappen. Geen uitzonderingen. Maar plotseling voelt zes stappen niet aan als veiligheid. Het voelt als een straf.

Wat als ze een klein stukje van de ruimte konden stelen die hun kapotte longen van hen hebben gestolen? Zou vijf stappen uit elkaar echt zo gevaarlijk zijn als het ervoor zorgt dat hun hart stopt met breken?

Details

Imprint

Volt

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

26 juni 2019

ISBN

9789021418865

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 9 min

Bestandsgrootte

590 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Rachael Lippincott werd geboren in Philadelphia en behaalde een bachelor in creatief schrijven aan de Universiteit van Pittsburgh. Tegenwoordig verdeelt ze haar tijd tussen schrijven en het runnen van een food truck samen met haar partner. Five Feet Apart werd een verrassend succes in Amerika.

Meer spreker Barbara Sloesen Bekijk alles

Book Lovers

Book Lovers

Emily Henry

€ 12,99
Aanbieding Onderstroom

Onderstroom

Linda Jansma

€ 11,99 € 5,00
De campus
5.0

De campus

Nathalie Pagie

€ 14,99
Een plek om opnieuw te beginnen
€ 9,99